Primer pla de Laura Matamoros

Laura Matamoros sap que la relació s'ha trencat pel que va fer abans de ser mare

Laura Matamoros va acusar una persona de la seva família d'atreviments molt greus

Laura Matamoros va començar a treballar als mitjans de comunicació arran d'haver concursat a 'Gran Hermano VIP 4'. De seguida va demostrar que estava preparada per entretenir els espectadors, tot que una persona de la seva família en va pagar les conseqüències. Parlem de Makoke, que aleshores estava casada amb el pare de Laura, Kiko Matamoros.

Actualment, Laura és una de les influencers més prestigioses d'Espanya. Tresoreja un milió de seguidors, i, després d'haver sigut mare recentment, la faceta d'instagramer és la seva principal font d'ingressos. Les marques se la rifen i la veuen com un bon reclam per a promocionar els seus productes.

La jove prioritza aquesta feina a la televisió o a alimentar les polèmiques familiars. Tot i això, i atesa la bona relació que té amb el seu pare, no dubta a sortir a defensar-lo quan les coses es compliquen.

Va atacar Makoke perquè pensava que s'estava aprofitant de Kiko i la va acusar de coses bastant serioses. Ara mateix, la relació entre la col·laboradora de 'Viva la vida' i el concursant de 'Supervivientes 2022' està completament trencada. I, segons han explicat a l'espai presentat per Emma García, Laura té molt a veure en aquest fracàs sentimental.

Laura Matamoros en un plató de televisió
Laura Matamoros s'ha guanyat el respecte de la premsa del cor | Mediaset

Makoke ha assegurat que els fills de Kiko, Laura i Diego, van començar a parlar d'ella el 2014 i que aleshores van començar els problemes. La influencer assumeix la responsabilitat, encara que no guarda rancúnia a la tertuliana i que tenen un tracte cordial. És mare de dos fills i no vol fer mal a una altra dona, per això no segueix atacant.

Laura Matamoros es va quedar embarassada, i a partir de llavors tot va canviar, però el que va fer abans d'això li ha deixat una empremta inesborrable. Makoke, per la seva banda, no vol entrar en més guerres, per això, quan va saber que havia donat a llum, li va enviar un missatge molt tendre. «Me n'alegro molt. Li dono l'enhorabona, perquè portar un nen al món és una meravella».

El 2916, la filla de Kiko va fer unes declaracions que segueixen a la memòria col·lectiva, perquè no deixen en bon lloc el col·laborador. Suposadament s'havia desentès d'ella perquè només mirava pels interessos de la seva segona dona. Aquesta enemistat va ser el principi de la fi del matrimoni, i des de llavors la relació entre Kiko i Makoke està del tot rencada.

Laura Matamoros ha fet marxa enrere

La instagramer és una dona renovada i ja no té ressentiment per la que va ser parella del seu pare. Actualment té bon tracte amb ella. De fet, passa molt de temps amb Ana, filla de Makoke. «Tenim una relació cordial, i la meva filla, Ana,. parla amb ella sovint», va explicar la tertuliana a 'Viva la vida'.

Laura Matamoros amb el seu fill en braços i Anita Matamoros fent-los una foto
Laura i Anita Matamoros i tenen mot bona relació | GTRES

Laura és una de les influencers millors pagades del moment, per això no li interessa entrar a determinades guerres. Té dos nens i prefereix deixar els conflictes de banda perquè sap que ningú pot canviar el passat.

Vol seguir caminant amb la seva família i centrar-se a resoldre els problemes que realment sçon importants.

L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' ha viscut diverses crisis sentimentals amb Benji Aparicio, la seva parella des de fa anys. Tenen dos fills, però la relació ha estat plena d'anades i vingudes i els rumors de crisi segueixen sonant. El programa 'Socialité' fa unes setmanes va posar sobre la taula que potser estan travessant un altre sotrac.

Laura Matamoros és la cara més glamurosa de la seva família

Laura ha deixat enrere la imatge de noia rebel. Les declaracions que al seu moment va fer sobre Makoke van ser molt greus i van provocar que se separés del seu pare. Actualment, però, aquest conflicte és cosa del passat, i prefereix no entrar en certs escàndols. '¡Hola!', una revista icònica del món del cor, se sol fer ressò de tot el que fa, cosa que demostra que Laura és molt lluny de ser 'filla de'.

Té fills i no vol fer patir cap mare, per això ha decidit oblidar. El canvi ha sigut molt positiu, perquè ha reprès el contacte amb Anita, que també es dedica al món de la moda.

La jove influencer està encantada amb els seus nebots i passa molt de temps amb ells. Ja no es recorda de com va patir Makoke per culpa de Laura.