Muntatge de Carmen Borrego i José Maria

Carmen Borrego esclata davant els problemes de la boda del seu fill

Carmen Borrego no va gaudir de l'enllaç i va viure moments de gran tensió

Carmen Borrego es va convertir en l'autèntica protagonista del casament del seu fill. Tot va ocórrer dissabte passat quan José María Almogueras va donar el 'sí, vull' en un enllaç que generarà molt enrenou. Però és que, a més a més, les coses ja no van començar bé per a la filla petita de María Teresa Campos dies abans al plató de 'Sálvame'.

Amb l'amenaça de rebentar l'exclusiva, el programa vespertí de Telecinco va aigualir la festa al clan Campos. Per això, un cop celebrada la cerimònia, la seva neboda, Alejandra Rubio, va revelar a 'Viva la vida' el gran enuig de la seva tia. Així, Carmen Borrego no va gaudir del casament del seu fill i tots els convidats van ser testimonis del seu malestar.

Carmen Borrego molt enfadada al casament del seu fill

Un casament sempre és motiu de celebració i alegria. Tot i això, en el cas de Carmen Borrego es va convertir en un autèntic malson des del primer moment. 'Sálvame' va entossudir-se a destrossar l'exclusiva al seu fill i va amenaçar de revelar els secrets més ben guardats, com ara el vestit de la núvia.

Un fet que no va agradar-li gens a la germana de Terelu que va decidir abandonar el plató per no participar en aquell joc. A més a més, es va posar sobre la taula l'existència d'un 'talp' que estaria disposat a explicar punt per punt tot el que s'esdevingués.

Carmen Borrego
Carmen Borrego va estar molt enfadada durant la cerimònia | Mediaset

L'expectació pel casament del fill de Carmen Borrego va ser tant que això va provocar el disgust de la col·laboradora de televisió. Raó que va fer que el seu ànim durant l'enllaç no fos res bo, o almenys és el que va revelar la seva neboda a 'Viva la vida'.

«Ahir estava molt enfadada, jo crec que no va gaudir gaire del casament en general», va comentar Alejandra. Per la seva banda, Borrego va intentar per tots els mitjans que no es filtressin fotos de l'interior per protegir l'exclusiva de José María Almoguera. Una cosa que li va generar un estat de nervis continu, i més encara coneixent la possible existència d'un talp.

«De la meva família hi havia poca gent. Ningú ha filtrat res», afirmava la seva neboda al programa d'Emma García. «Estava molt enfadada i no va gaudir gaire del casament perquè estava molt nerviosa», va assenyalar la presentadora empatitzant amb Carmen.

Carmen Borrego traïda pels seus propis companys

Mentre 'Viva la vida' va avançar alguns detalls de les noces, però preservant l'exclusiva, altres mitjans no estan disposats a fer el mateix. Per exemple, 'Socialité' va emetre algunes imatges del moment dies abans que es publiquin a la revista.

Això, sumat al joc brut del seu propi programa van fer que Carmen Borrego se sentís traïda pels seus mateixos companys. Així, la filla de María Teresa va estar més pendent d'assumptes externs a l'enllaç que de gaudir del moment.

No obstant això, per a la resta del clan va ser un dia molt emotiu. Tot i les sonades absències com la de Rocío Carrasco o Belén Rodríguez, la celebració va estar plena de preciosos moments.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Carmen Borrego va ser traïda pels seus companys en amenaçar de rebentar l'exclusiva | Mediaset

«He estat molt emocionada, quan em poso a plorar no sé parar», confessava Terelu. «La núvia ha estat molt emocionada, ha dit coses tan boniques, he tingut el privilegi de veure-la abans que ningú vestint-se de núvia. Molt afectuosa», afegia.

El més important per a la col·laboradora va ser retrobar-se amb alguns membres de la família que van arribar de Màlaga per assistir a l'esdeveniment.

Imatge de la família Campos amb Alejandra Rubio, Terelu, María Teresa i Carmen Borrego
La família Campos es va reunir al casament del fill de Carmen Borrego | EUROPA PRESS

Ara, a Carmen Borrego li queden uns dies d'especulacions i rumors sobre el casament del seu fill. De fet, ja al 'Deluxe' es va deixar entreveure la mala relació entre els consogres o per què María Teresa va preferir sopar a casa seva i no amb la família.

És possible que sigui l'exclusiva la que faci una mica de llum sobre què ha passat a la cerimònia i si són certs els rumors sobre la mala relació entre sogra i nora?