Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient

Antonio David Flores explica als seus fills que ho ha perdut gairebé tot

Antonio David no aconsegueix aixecar el cap

Antonio David Flores ha comprovat com el seu últim projecte es desinflava a poc a poc, com si fos un globus. Era la seva font principal d'ingressos, i ja hauria comunicat als seus fills la seva delicada situació econòmica. Així doncs, sembla que la seva aventura a Youtube té els dies comptats.

Les últimes setmanes ha perdut molta presència en aquesta plataforma, tal com recull un informe elaborat per la revista 'Semana'. Segons sembla, ja no compta amb tants seguidors ni visualitzacions com al principi.

Els darrers vídeos d'Antonio David ja es veuen un 25% menys des de fa un mes, segons la publicació. I a més a més, el nombre de subscriptors ha caigut un 66,7%.

Disposa de gairebé 80 peces publicades, on tracta sobretot de defensar-se de les crítiques que rep per part dels programes de 'Mediaset'. Les seves aparicions ja no tenen tant d'impacte sobre els seguidors i per això tothom es pregunta què va poder passar per perdre tanta força.

A la feina feta per aquesta capçalera comparen les xifres de finals del 2021 amb les d'ara. En el seu moment va arribar a assolir els tres milions de visualitzacions, quan a hores d'ara s'ha de conformar amb un.

Antonio David Flores assegut treballant a Telecinco
Antonio David Flores, durant la seva etapa a Telecinco | Mediaset

Aprofitava les facilitats que li proporcionava aquest canal per defensar-se, però també per carregar contra Telecinco i els seus col·laboradors. I és que manté una guerra oberta amb els que havien estat els seus companys a 'Sálvame'. A més, a l'espai de Jorge Javier ja va aconseguir guanyar-lo als jutjats, que va ser condemnat a indemnitzar-lo amb una xifra milionària.

La seva bona feina a Youtube li va permetre obtenir una sèrie de guanys gràcies, en gran manera, a la publicitat. Però en perdre visualitzacions, també aquestes quantitats s'han vist minvades.

Els experts recomanen a Antonio David Flores que modifiqui la seva estratègia. Entre altres coses proposen que torni a compartir vídeos amb certa regularitat, ja que en els últims temps pujava menys peces i això ha provocat que els seguidors se n'acabin distanciant.

De moment, es desconeix el motiu que l'ha portat a mantenir un perfil baix les últimes setmanes. A poc a poc ha deixat que el protagonisme recaigui sobre altres persones del seu entorn com és el cas d'Olga Moreno o de Marta Riesco.

La primera va ocupar la portada d'una revista dues setmanes consecutives amb una entrevista exclusiva. Per la seva banda, la reportera s'ha vist esquitxada per una polèmica trucada que presumptament li hauria fet Rocío Carrasco. Una versió que van tractar de desmentir des de 'Sálvame'.

L'exguàrdia civil va intentar treure partit de la seva faceta de 'youtuber' una vegada que se li van tancar les portes de la televisió. Sobretot quan 'Mediaset' va prescindir dels seus serveis de manera indefinida.

No obstant això, la seva absència sí que va ser aprofitada per la seva filla, que va trobar acomodament a 'El programa de Ana Rosa'. Concretament, la jove va encarregar-se de defensar el seu pare i exercir de portaveu de la família moltes vegades, mentre ell guardava silenci.

Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.
La parella de Marta Riesco ha perdut seguidors al seu canal | GTRES

Antonio David Flores va començar amb aquesta aventura a l'octubre

Antonio David Flores va aterrar a Youtube el 17 d'octubre del 2021. Ningú esperava que les seves intervencions a la plataforma generessin tant enrenou, puix que va arribar a aconseguir els 200.000 seguidors. Una xifra, però, que s'ha anat reduint amb el pas dels mesos.

En aquest temps ha deixat que el protagonisme recaigués sobre altres. Tot i això, en qualsevol moment pot reaparèixer amb alguna de les notícies bomba que anunciava contra 'Mediaset'.

Antonio David havia trobat un mitjà alternatiu per desenvolupar-se professionalment. De fet, era una opció molt interessant després que el fessin fora de la petita pantalla. Però l'audiència li ha anat fent l'esquena.

A més a més, a Youtube tenia altres avantatges com, per exemple, que podia gravar des de qualsevol lloc d'Espanya, sense necessitat de desplaçar-se a cap lloc concret. I és que ja se sap que té fixada la seva residència entre Madrid i Màlaga.