Ana Rosa Quintana primer plano

Un micro obert li juga una mala passa a Ana Rosa en directe

L'àudio de la periodista ha quedat obert per error quan ha entrat un vídeo sobre successos
Ana Rosa Quintana ha patit una 'enxampada' en directe després de quedar el seu micròfon obert  | Catalunya Diari

Els micròfons oberts juguen en ocasions males passades als presentadors i col·laboradors de televisió. Avui ha tingut lloc una 'enxampada' en tota regla a la veterana periodista Ana Rosa Quintana quan estaven debatent al programa els casos d'okupes a Barcelona.

Els programes matinals van tornant a la seva activitat normal després de tres mesos informant gairebé per complet de la pandèmia del coronavirus, quelcom normal davant d'una situació sanitària tan crítica com la que ha viscut el nostre país.

Ana Rosa, 'enxampada' amb el seu micròfon obert

Un dels espais que ha posat sobre la taula nous temes d'actualitat és 'El programa de Ana Rosa', que ja compta amb una secció de successos que durant els últims mesos va desaparèixer de l'espai matinal.

Un dels assumptes que ha tractat aquest dimecres, 10 de juny, l'equip del programa de 'Mediaset' és el de l'okupació d'un pis en un barri de Barcelona. Es tracta d'una persona que quan els veïns van trucar als Mossos d'Esquadra, va reaccionar de manera excessiva. «Va començar a tirar a casa per la finestra», ha assegurat Patricia Pardo. «Va llançar el microones, mobles i fins i tot una peixera», va prosseguir.

«T'ocupen la casa perquè no es poden tenir peixos dins de la llar»

En posar a la pantalla el vídeo que explicava el succeït a la ciutat comtal, el micròfon d'Ana Rosa Quintana s'ha quedat obert i tota l'audiència ha pogut escoltar una frase que ha comentat amb la resta de tertulians, quan la periodista pensava que ja estava fora del directe.

«T'ocupen la casa perquè no es poden tenir peixos dins de casa. Donen mala sort. Ja ho sabeu», ha sentenciat la presentadora, paraules que s'haurien d'haver quedat ocultes per a l'audiència.