Paz Padilla comet un error monumental en directe a 'Sálvame' i ningú se n'adona

Ni la mateixa presentadora ni els seus col·laboradors van rectificar l'error de la gaditana

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
Paz Padilla va cometre un error en directe i cap dels seus col·laboradors va reaccionar | Telecinco

Des que va sortir a la llum l'intent d'assassinat d'Angela Dobrowolski a Josep Maria Mainat, el seu cas s'ha tornat un dels temes més comentats del moment en els mitjans de comunicació. 

Les dades d'aquest assumpte surten a comptagotes i encara que ja són surrealistes per si mateixos, ara gràcies a les paraules de Paz Padilla en un dels últims lliuraments de 'Sálvame', han cobrat un to gairebé inconcebible i inversemblant. 

El descuit de Paz Padilla

La presentadora del programa de Telecinco va llegir en directe el comunicat que va enviar Angela Dobrowoslki sobre la suposada temptativa d'assassinat al productor i va anar en aquest moment quan va cometre un greu error. 

«S'estan instruint i continuen oberts dos procediments legals contra José María Aznar per violència de gènere contra la meva persona», va llegir en veu alta la gaditana, confonent el nom del català amb el de l'expresident del govern d'Espanya.

La presentadora va continuar llegint el comunicat de l'exdona del creador d' 'Operación Triunfo' on afirmava que hi havia oberts dos procediments penals per violència de gènere contra el creador del programa musical de televisió.

Les xarxes no perdonen l'error de Padilla

Però en cap moment es va adonar de l'error que acabava de cometre. Tampoc ho van notar els col·laboradors de 'Sálvame' ni la direcció del programa que en cap moment van corregir a Paz Padilla

On si que es van adonar del lapsus que va tenir la gaditana va ser en les xarxes socials, on ràpidament van compartir i van evidenciar el descuit que va tenir la humorista.


Comentaris

envia el comentari