Kiko Hernández

'Sálvame' se la juga i acusa una expolítica d'exercir la prostitució

El col·laborador ha volgut esmenar l'error sense gaire èxit

Els col·laboradors de 'Sálvame' ja fa dies que fan al·lusió a una famosa de Telecinco que podria estar exercint la  prostitució. Durant el programa de dilluns van prometre als espectadors que desvelarien el seu nom, encara que en l'últim moment van decidir no fer-ho per no haver d'enfrontar-se a  problemes judicials. Tot i això, un error de Kiko Hernández durant la tarda d'ahir podria convertir-se en un  malson per al col·laborador del programa. 

Greu relliscada de Kiko Hernández

Durant l'emissió d'aquest dimarts, alguns col·laboradors es van encarregar de donar  pistes a l'audiència per tal que poguessin donar amb el nom de la famosa que suposadament hauria exercit la prostitució. De cop i volta, un greu error de Kiko Hernández ha posat en evidència al programa i també al propi comunicador, que podria acabar pagant molt car aquesta falta. 

Gustavo Gozález ha estat el col·laborador que ha donat les pistes més evidencials que confirmarien el nom de la famosa en qüestió. Kiko Hernández, que aquest dimarts feia de presentador del programa, es referia des d'un primer moment a la famosa sense dir el seu nom. No obsant això, quan la conversa ha seguit avançant, se li ha escapat el nom d'Olvido Hormigos, l'exconsellera de Yébenes (Toledo) que es va fer famosa després que sortís a la llum un vídeo íntim seu l'any 2012. 

 

Tensió al plató de 'Sálvame'

En el moment que Kiko Hernández ha deixat anar el nom d'Olvido Hormigos, s'ha pogut escoltar una veu de sorpresa entre la resta de companys que es trobaven al plató, que no donaven crèdit de l'error del presentador. Kiko ha volgut excusar-se dient que s'estava embolicant, encara que aquestes paraules no han convençut als espectadors. Al cap de pocs segons, el vídeo corria com la pólvora a les xarxes socials. Caldrà esperar per veure si Olvido Hormigos decideix emprendre  accions legals contra el col·laborador o no.