Rocío Cano, la reportera agredida de 'Cuatro al día'

Ataquen un equip de 'Cuatro al día' en directe a Lleida: «M'han pegat a la cara»

Un home va llençar cadires i altres objectes contra la reportera i el càmera que es trobaven gravant un reportatge

Un equip de 'Cuatro al día' es va desplaçar ahir fins a la ciutat de Lleida hores abans de començar el confinament domiciliari. L'augment del nombre de casos positius per coronavirus ha fet que Quim Torra declari de nou el confinament, tot i la polèmica que s'ha generat en els últims dies. La reportera Rocío Cano i el càmera Carlos Hernández van voler conèixer com vivien els veïns aquesta tornada a la quarantena, i va ser durant la gravació del reportatge quan un home els va agredir «sense cap motiu ni explicació». 

«No hi ha cap raó aparent»

Va ser la mateixa Rocío Cano qui va explicar els fets en directe al programa de Joaquín Prat: «Una persona ens ha agredit. Al meu company li han  llençat la càmera i li han donat un cop de puny a la cara». Un veí de la zona va presenciar els fets i no va dubtar en ajudar a la reportera i al seu company. «Aquest home ha aconseguit que això no acabés  molt pitjor», assegurava la periodista. 

«Sense donar-nos cap motiu ni explicació, ens ha llençat una cadira i al càmera li ha donat a la cara, on té una ferida, i també al pit. Ens recriminava que què fèiem gravant  i qui érem nosaltres per gravar a Lleida», explicava Rocío Cano. Joaquín Prat va voler insistir per conèixer els motius de l'agressió, al que la reportera deia que «hi ha tensió a la ciutat». No obstant això, Rocío va manifestar que «la violència  en cap cas està justificada, nosaltres som mers periodistes que informem». 

Ramon, el testimoni dels fets i l'home que va ajudar a l'equip de 'Cuatro al día', assegurava que l'actitud d'aquest agressor és  habitual i que «els Mossos no fan res» per frenar les seves intencions. «No existeix cap raó aparent, simplement s'ha atiat amb el càmera i amb mi també», ha volgut concloure la reportera. Per sort, ha volgut assegurar que els dos es troben bé