Un espontani completament nu salta a l'escenari de 'La Resistencia'

El suposat espontani era Danny Boy-Rivera, còmic i guionista del programa

El programa 'La Resistencia', presentat pel còmic David Broncano a Movistar+, va viure la passada nit de dimecres un moment altament surrealista. El programa ja acostuma a oferir moments que semblen extrets d'una pel·lícula, ja que la imaginació i el sentit de l'humor dels guionistes sembla no tenir límit.

Ara bé, en aquesta ocasió, sembla que ni el mateix presentador sabia que estava passant. Concretament, els fets van tenir lloc durant un moment de l'entrevista al convidat d'aquella nit, Alberto Mielgo. Com semblava que la conversació estava portant a temes interessants i que ambdós estaven molt ficats en el tema, es va començar a notar com Broncano mirava al director amb cara d'estranyat. 

Va saltar a l'escenari principal completament nu

Segons més tard i per absoluta sorpresa de tots els assistents al programa que es grava al Teatre Arlequín de Madrid, un home va saltar a l'escenari principal completament nu. Evidentment, el públic va començar a riure sense mesura davant l'espectacle que estaven presenciant i la cara de no entendre res de Broncano.

L'espontani va dirigir-se fins al presentador i va preguntar-li l'any en el qual ens trobem. Ell va respondre-li que el 2019 i, immediatament, l'home sense absolutament res de roba a sobre va començar a saltar i celebrar que «ho he aconseguit!». Finalment, la sorpresa va baixar de l'escenari i, mentre els assistents encara seguien impactats pel succeït, Broncano va assegurar que ell no sabia absolutament res del que havia passat.

David Broncano a 'La Resistencia'
David Broncano a 'La Resistencia' | Movsitar +

No era cap escena programada i pactada

En aquest sentit, va deixar clar que no era cap escena programada i pactada, sinó que havia passat alguna cosa que, almenys ell, desconeixia per complet. Cal destacar que des del perfil de Twitter del mateix programa es va publicar hores més tard el vídeo de la seqüència sencera, fet que denota que algú de l'equip sí que sabia què era el que anava a passar.

Per últim, 'La Resistencia' va informar que el suposat espontani era Danny Boy-Rivera, còmic i guionista del programa. Davant aquest anunci, van ser molts els seguidors que van aconseguir recuperar un tuit del còmic de l'any 2012 en el qual es podia explicar el perquè de la seva actuació.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari