Estela Grande esclata contra Kiko Jiménez: «Ets un ‘merdes’»

La dona de Diego Matamoros va ser l’última expulsadade GH VIP 7 i el retrobament amb el seu amic no va ser tan tendre com es podria haver pensat

Imatge d'arxiu d'Estela Grande
Estela Grande va esclatar a plató amb els comentaris de Kiko | Redacció

Estela Grande s’ha quedat a un pas de convertir-se en finalista de 'GH VIP 7' en ser l'última expulsada de l'edició, superada per Adara en un tens duel. Grande es va prendre bé l’expulsió i en el plató es va poder tornar a trobar al seu marit, Diego Matamoros, i les seves amigues. A banda, també va poder veure de nou al seu amic en la casa, Kiko Jiménez, i la seva parella, la reina dels 'realities' Sofia Suescun.

Estela i Kiko ja van viure una tensa situació a la casa el passat dimarts, i sembla que la tensió s’ha traslladat a plató. Diego Matamoros també va pujar a la casa el mateix dia i no va dubtar en advertir la seva dona que Jiménez no era el bon noi que ell creia. Tot i tenir els seus dubtes, Estela va confiar en ell i es va creure la història sobre el muntatge de Kiko.

Tensió a l'ambient 

Estela va arribar a plató visiblement emocionada, saludant al seu marit i les seves amigues amb molt entusiasme. També va tenir temps per parlar breument amb altres exconcursant de la casa, com el mestre Joao. Tot i això, va haver-hi una persona amb la qual no va intercanviar una mirada: el seu gran amic Kiko Jiménez. Jordi González, el presentador de la gala en substitució a Jorge Javier, va assenyalar que els concursants no s’havien saludat.

Estela, mig rient, s’excusava: «Home, com l’he de saludar...». La dona de Matamoros no ha superat la visita de dimarts ni tota la informació que va rebre, i ho va deixar clar en plató. «Realment el que a mi em va faltar dimarts va ser la teva sinceritat», li va etzibar al seu examic. Kiko va contraatacar: «Estela, el que a tu et va sobrar dimarts va ser una altra cosa, potser la intervenció del teu marit, que va ser una mica desproporcionada. Jo entenc que, al final, t’hagis cregut les seves paraules perquè és el teu marit, però ell va descriure una realitat molt paral·lela».

Kiko va seguir justificant-se: «Per a res t’he fallat. Espero que, a partir d’aquesta nit, vegis certs vídeos o te n’adonis d’una altra cosa. Jo simplement et desitjo el millor, però m’ha decebut molt la teva actitud des que va anar el teu marit. Has tingut un comportament desmesurat, perquè jo no m’ho mereixo». L’andalús va continuar amb un petit secret entre ell i Estela: «Només hi ha un detall que em vas comentar que a mi m’ha fet molt mal: tu em vas ficar un missatge a la maleta quan vaig marxar i ningú ho ha vist».

Va ser en aquell moment quan Diego Matamoros, pràcticament callat durant aquesta conversa, va fer la seva aparició per rectificar el seu company de plató: «Aquest missatge el va deixar anar la teva xicota i us vau riure els dos. Sou uns 'teatreros'».

«Ets un merdes, tío»

Kiko, que es trobava entre l’espasa i la paret, va optar per atacar tant Estela com Matamoros. Dirigint-se a la seva examiga del concurs, va llençar-li la bomba: «Veuràs polígrafs que ha fet la teva parella parlant de la meva, dient coses molt lletges d’ella, i també veuràs una tal Lola i veuràs moltes coses que et sorprendran. Però això se li va oblidar contar-ho al teu marit».

Kiko ho va dir molt convençut, però el cop li va tornar directe a la cara. El públic va començar a esbroncar-lo, i Estela no va aguantar més: «Ets un merdes, tío. Tu, de veritat, creus que això és el millor que tens per dir-me en aquest moment? Vinga va» va contestar-li Grande. Matamoros també va voler intervenir: «Aquí es veu quina classe d’home ets».

El de Jaén va intentar justificar les seves paraules. «Jo vaig anar dimarts, t’ho juro, amb la millor de les intencions, que era transmetre’t el meu suport i dir-te que et tenia moltíssim afecte, que jo seguia mantenint la nostra amistat i no et vaig dir res de l’exterior per no desestabilitzar-te». Estela va respondre de manera directa: «Ja m’ho va dir després la teva xicota».

 

«M'hauria tallat una mà per tu»

Amb tot això, Estela també va admetre que des de la triple visita del passat dimarts ha tingut molts sentiments barrejats: «Jo el que he sentit aquests dies ha estat una tristesa enorme que ha anat incrementant-se i que ha passat de tristesa a empipament, d’empipament a tristesa, a decepció... Kiko, m’hauria tallat la mà per tu en aquest concurs».

«Jo per tu també, Estela» li responia Jiménez. Tot seguit, va tornar a posar la bala en Diego Matamoros, acusant-lo d’haver-se pogut estalviar alguns comentaris que va fer en la seva visita. Sense que ell tingués temps de defensar-se, la seva dona va treure la cara per ell: «Almenys va ser sincer amb mi perquè no arribés jo aquí aquesta nit i no em trobés amb una altra cosa, em trobés la realitat».

Kiko, en aquest punt, va intentar justificar-se –un altre cop- argumentant que ell no volia pujar a la casa el passat dimarts, però la productora «el va obligar». La dona de Matamoros no es va creure res i, a més, va recriminar-li la seva actitud: «Si puges, puges a ser sincer i a dir-me les coses, perquè jo et mirava als ulls i et deia: ‘Què passa?’. No vaig entendre res de la teva visita». Diego Matamoros va voler tancar la discussió exposant la jugada de Jiménez: «Tu a què has pujat? A dir-li a ella que ha de sentir el mateix que sents tu. És que ets un ‘listillo’».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari