Tota la veritat sobre la vida de Fani de 'La isla de las tentaciones'

La concursant de 'La isla de las tentaciones' va patir assetjament escolar

Fani, una de les concursants del nou programa de Telecinco 'La isla de las tentaciones', gener de 2020
Fani va patir molt durant la seva estància a l'escola | Mediaset

Sense cap dubte, ara una de les protagonistes indiscutibles de la televisió és Fani. I és que ha despertat molt d'interès el fet que entrés a 'La isla de las tentaciones' amb parella, Christofer, i que, als pocs dies, li hagi estat infidel amb un altre noi, Rubén.

Precisament per aquesta actualitat que ha cobrat, el programa 'Socialité' no ha dubtat a realitzar un reportatge on ha intentat conèixer més a fons la vida d'aquesta dona. I el que ha aconseguit descobrir és que la seva infància no ha estat gens fàcil, ja que va ser víctima de bullying. En concret, els reporters d'aquest programa de Telecinco s'han traslladat fins al barri on es va criar i allí han pogut parlar amb antics companys de col·legi, que han narrat el veritable calvari que va patir.

Fani va ser assetjada de petita

Així, un dels entrevistats ha explicat que «jo sé que a ella li han pegat i, per això, té una bretxa al cap. Té una clapa al cap». De la mateixa manera, s'ha indicat que els qui sotmetien a Fani a assetjament «es ficaven amb ella pel seu físic, a ella la deien 'morro ànec', perquè com té la boca i les dents així una mica estranys. I amb aquest malnom s'ha quedat per a tota la vida en el barri i en tots costats».

Així mateix, les persones del barri de la concursant de 'La isla de las tentaciones' no han dubtat a deixar clar que sempre «ha estat una noia molt afectuosa, amiga de les seves amigues. Ha estat una noia de barri transparent i alegre».

A més de patir bullying, també va ser maltractada per part del pare de la seva germana petita i que durant la seva infància va tenir una família desestructurada. Per aquest motiu no ha dubtat a reconèixer que totes aquestes situacions «m'han marcat per a tota la vida».

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari