Jorge Javier al plató de 'Supervivientes 2019'

Fani pateix un atac de pànic a l’helicòpter de ‘Supervivientes’

La jove ha necessitat suport de la seva parella per atrevir-se a saltar

Una de les concursants més esperades de la nova edició de 'Superviventes' és Fani i la seva arribada al programa ha creat molta expectativa. Tot i que en un principi ha assegurat no témer res, s’ha contradit ràpidament i ha deixat tot el país en suspens durant uns tensos minuts.

El suport que necessitava Fani per saltar

Els participants del ‘reality’ de Telecinco fa uns dies que estan a  Hondures  i ja s’han produït els primers enfrontaments i amistats. Ara, tots han arribat i en el moment en el qual Fani  devia  saltar de l’helicòpter  al mar per arribar a la platja, ha saludat Christofer amb un crit semblant al que va fer ell a ‘La Isla de las Tentaciones’ i que s’ha fet tan viral. Tanmateix, en l’instant en el qual anava a saltar, la jove s’ha bloquejat.

En aquest punt, Fani ha afirmat que no saltaria i ha entrat en  pànic. Llavors, Jorge Javier ha intentat animar-la i motivant-la dient-li que pensés en el seu fill, però no ha funcionat i la jove ha continuat negant-se a saltar. Com que estava molt atemorida, el presentador ha decidit saltar-se les normes del programa i ha deixat que Christofer  parlés amb ella per a convèncer-la: «Ànim, cari, tu pots». Aquesta jugada en el temps del descompte ha funcionat i finalment Fani ha saltat des de l’helicòpter.

També et pot interessar...