La sorprenent carrera artística de la filla de Bimba Bosé

Segueix les passes de la seva mare o el seu tiet, Miguel Bosé

Bimba Bosé i la seva filla Dora Postigo
Bimba Bosé i la seva filla Dora Postigo estaven molt unides | Telecinco

Fa 3 anys que Bimba Bosé va morir als 41 anys víctima d'un càncer. Tot el país es quedava molt afectat per la pèrdua d'una persona tan jove però sobretot la seva família, especialment les seves filles Dora, nascuda el 2004, i June, nascuda el 2011. Totes dues van néixer de la relació entre la model i el realitzador i músic Diego Postigo, entre el 2006 i el 2013. 

La més gran d'elles compta ja amb 15 anys i comença a fer les seves primeres passes dins del món artístic. La seva darrera aventura l'ha feta acompanyada per una de les cares més polifacètiques del cinema espanyol, Paco León.  

Nou videoclip dirigit per Paco León

És la primera experiència com a director de videoclips del conegut actor, la qual veurà la llum el pròxim 6 de març. Serà l'oportunitat de veure el treball conjunt amb Dora Postigo de qui afirmava: «Estic completament enamorat d'aquesta nena, i també, de tot el que té, de com la seva vida continua i del talent de tota aquesta saga familiar que té darrere». 

León confia plenament en les possibilitats artístiques de la jove adolescent i no té cap dubte que tindrà un futur com a mínim brillant: «Ja veureu el que serà aquesta nena, bé el que ja és, però el que serà».  

Dora Postigo, una artista més d'una llarga saga

Besneta de Lucía Bosé, neboda de Miguel Bosé i filla de Bimba, poc després de la mort de la seva mare ja es va fer viral una actuació de les dues on una encara més jove Dora demostrava la seva inusual calidesa i potència vocal. 

Farà uns dos anys que va llençar el seu primer single, 'Saving A Star', una cançó autobiogràfica el videoclip de la qual va dirigir el seu pare. A més, té oberta una gira de concerts i a les seves xarxes socials es poden veure els seus nombrosos projectes vinculats amb la música. 

I és que si se la pot definir d'alguna manera, és com una artista precoç. Amb només 5 anys ja rebia les seves primeres classes de piano i amb 9 nous començava a fer versions dels seus artistes preferits. Tenia 12 anys i va iniciar la seva carrera professional com a cantant, un any després es posava a compondre i ara amb 15 ja traurà el seu primer disc

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari