Fani i Christofer, participants de 'La isla de las tentaciones', en una imatge d'arxiu

Fani, preocupada com mai: no es queda embarassada i té una altra preocupació

La que va ser concursant de 'La isla de las tentaciones' assegura que la preocupa molt aquest tema

Sembla que tot juga en contra de Fani, concursant de l'anterior edició de 'La isla de las tentaciones'. Si fa uns mesos la seva boda es veia cancel·lada a causa de la Covid, aquesta vegada la concursant ha confessat que fa més d' un any que intentan quedar-se embarassada sense èxit.

La veritat, i segons el que ha explicat la parella de Christofer, és que ja porten intentant convertir-se en pares del seu primer fill en comú diversos mesos sense obtenir resultats, més enllà d'un avortament involuntari que havia patit la jove poc després d'assabentar-se que estava embarassada.

Davant el dubte de si no podrien ser pares per l'edat, encara que resultaria estrany tenint en compte que tenen 36 i 29 anys, Fani acudia a una consulta ginecològica amb l'objectiu de descobrir perquè no eren capaços de tenir un fill.

L'estrès dels últims mesos, els canvis de vida o fins i tot els disgustos produïts en el programa podrien haver fet estralls en la fertilitat de la parella. «Christofer es preocupa. No sé què em passa, què passa, segons sembla això li passa a moltes mares...», li confessava Fani a la seva ginecòloga en un vídeo gravat per al seu canal de Mtmad.

Malgrat estar molt preocupada per aquest tema, «per si em noteu baixa d'ànims», Fani assegura que està desitjant rebre la prova que reveli el motiu de no poder quedar-se embarassada.

Això sí, la que fos participant de 'La isla de las tentaciones' té clar que en cas de tenir fills, vol que siguin bessons, mentre Christofer ha declarat que prefereix tenir «només una nena».

Caldrà esperar al següent vídeo en el seu canal de Mtmad per a conèixer els motius pels quals la parella no pot tenir fills, tal com desitgen des de fa més d'un any, i ser per fi quatre persones en la família, que ja compta amb la presència d'Emilio, el fill de Fani fruit de la seva anterior relació.