La història es repeteix: Fani traeix Christopher per Rubén a 'La Casa Fuerte'

Fani ha negat en tot moment la informació que han donat alguns dels seus companys

Estefania i Christofer veuen els vídeos a 'La Casa Forta' on acusen Fani d'haver exercit la prostitució. Dijous 25 de juny de 2020
Fani i Christofer segueixen concursant a 'La casa fuerte' | Telecinco

A l'inici de la setmana Fani i Christofer van protagonitzar una brutal baralla a 'La casa fuerte'. Una discussió que va portar a Fani a confessar una informació a un grup de companys i que aquests fa dies que han estat ocultant. Ahir a la nit, Jorge Javier Vázquez no dubtava a preguntar a Ferre què és el que s'estava callant però aquest va decidir guardar silenci i no comprometre a qui havia estat la seva amiga dins de 'Supervivientes'.

Jorge Javier però no va deixar-ho córrer i poc després preguntava a tots els concursants fins que Labrador va accedir a explicar-ho tot. Segons va explicar l'exconcursant de 'Gandia Shore', Fani hauria confessat estar esperant que Christofer abandonés el programa perquè entrés Rubén, el noi amb qui va mantenir relacions a 'La isla de la tentaciones'. Una informació que podria haver obert una nova escletxa en la relació que mantenen Fani i Christofer.

Tot i la dura confessió, Christofer va decidir donar, una vegada més, un vot de confiança a la seva parella i va dir que no es creia aquesta informació. L'exconcursant de 'La isla de las tentaciones' es mostrava molt convençut a l'hora de dir-ho però el seu rostre no podia ocultar que en realitat estava dolgut per aquelles paraules. Tot fa pensar que en acabar la gala hauria demanat explicacions a Fani sobre les afirmacions que corroboren la gran majoria dels seus companys de programa.

Dos secrets descoberts dins de 'La casa fuerte'

La revelació d'aquest secret però no va ser l'única de la nit, ja que Ferre ha assegurat que en un moment de confessió, Fani li hauria dit que ella no estava enamorada de Christofer però que estava amb ell perquè li tenia afecte i considerava que és un molt bon pare per al seu fill. Si aquesta informació fos certa, s'explicaria algunes de les infidelitats de la jove i que van apareixent en els programes de televisió.

El programa d'ahir va estar ple d'emocions per a la parella que, a més, va haver de fer front a un possible embaràs. Finalment, malgrat que els resultats no s'han fet públics, sembla que tot hauria quedat en una falsa alarma.


Comentaris

envia el comentari