Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Lapiedra i Gustavo González durant la 'Cibeles Fashion Week' de Madrid

Indignació amb Gustavo González i María Lapiedra per aquest gest amb el seu nadó

Gustavo González i María Lapiedra han fet un canvi de 'look' el seu nadó i les xarxes socials esclaten en comentaris cap a la parella.
María Lapiedra i Gustavo González durant la 'Cibeles Fashion Week' de Madrid
Indignació amb Gustavo González i María Lapiedra per un gest amb el seu nadó | GTRES

Fa dos mesos i mig, Gustavo González i María Lapiedradonaven la benvinguda a la primera filla en comú de la parella, Mía. Tots dos estan abstrets amb la petita i és que, la veritat, no falten fotos i vídeos de la família feliç en el perfil de les xarxes socials dels progenitors.

 

Passejades per la platja, bromes o gestos d'amor, són part de les quotidianitats que la parella exhibeix al costat del seu nadó al públic. I ara, Gustavo ha decidit que la petita —de tot just gairebé 3 mesos— necessitava tallar-se els cabells.

 

María i Gustavo han immortalitzat el moment en què li han passat la maquineta de tallar els cabells a Mía. No sembla que a la petita li molesti que el seu pare li 'rapi' els cabells i, menys mentre està menjant. En canvi, María no està tan contenta. O almenys, així es pot apreciar a la instantània, i així ho afirma el mateix Gustavo.

 

«Avui hem tallat els cabells a Mía. Mireu la careta de tristor de la seva 'mami', @marialapiedra1. Que bonica ha quedat! I més rosseta» escrivia Gustavo en el seu perfil d'Instagram. «Està 'calveta'» deia María Lapiedra, entristida, en una història de la xarxa social.

 

Les reaccions del públic no s'han fet esperar. Encara que hi ha qui assegura que és molt sa tallar els cabells als nadons perquè creixi sa i fort, hi ha altres que no ho comparteixen.

 

«Però per què?», «tallar-li el pèl a un nadó? Esteu 'tarumbes'» o «quin horror. Hi haurà millors maneres de tallar-li el pèl que no trasquilar-la. Que fort», són alguns dels comentaris que han propinat els seguidors de la parella.

 

El naixement de Mía

María va donar a llum a Mía a l'Hospital Universitari Quironsalud de Barcelona, el dia 24 d'abril. Gustavo no va dubtar a fer una trucada de vídeo al programa on treballa com a col·laborador, 'Sálvame', per comunicar la notícia.

 

El part va ser programat, ja que Mía no acabava de col·locar-se per sortir de la panxa de la seva mare. En paraules de Gustavo, «María portava 10 dies amb 4 centímetres de dilatació. No obstant això, no donava a llum perquè no es col·locava el nadó. Per això ha estat un part programat».

 

Cal destacar que Gustavo no és novell en el paper de ser pare, encara que sí és la primera filla del col·laborador. El tertulià té quatre fills més, fruit de la seva relació amb la seva exdona, Antonia Guijarro.

 

Els quatre germanastres de Mía no van dubtar a donar-li l'enhorabona al seu pare quan va arribar a l'acabada de néixer. Gustavo, il·lusionat, espera que el naixement de Mía l'uneixi també als seus altres fills.

 

«Espero que ells també la gaudeixin. Estic segur que aquesta nena serà un nexe perquè ens acostem. M'agradaria, perquè és una meravella el miracle de la vida», assenyalava el col·laborador.