Fani Carbajo al plató de 'La isla de las tentaciones'

Fani, de 'La isla', a la caça d'un futbolista: «La van fer fora per pesada»

Fani Carbajo no deixa de protagonitzar polèmiques

Sens dubte, Fani Carbajo és una de les concursants més polèmiques de 'La isla de las tentaciones', i la veritat és que encara que sigui fora del 'reality' segueix generant enrenou.

Primer de tot, perquè Carbajo ha començat a tenir problemes amb Hisenda, ja que, segons sembla, s'hauria gastat tots els diners guanyats en els últims anys. Concretament, ni més ni menys que 500.000 euros.

«Hisenda estaria seguint els passos de Fani a causa de la seva mala gestió de tots els diners que ha guanyat a la televisió», asseguren fonts properes a la concursant de 'realities'.

«S'ha gastat moltíssims diners en operacions, regals, capricis d'alt valor, i moltes altres coses», afirmen. Però, aquesta no és última polèmica en què s'ha vist embolicada, ja que també l'acusen d'haver consumits substàncies durant el seu pas per 'La última tentación'. Un fet que ha desmentit completament.

«El que es veu a la imatge en la qual surto jo asseguda al llit, en un cendrer, és encens. Odio les drogues, mai m'he drogat», ha explicat. Així, Fani rebutja del tot les drogues: «He tingut a la meva mare malalta per això tota la vida, ja ho sabeu perquè ho he explicat a la televisió».

«Deixeu d'especular i deixeu de mentir perquè és un tema molt seriós i és una acusació molt greu», ha demanat a aquells que no dubten a atacar-la. «A part, que una persona que es drogui crec que físicament se li nota. A mi em fa molt fàstic, moltíssim», rematava.

Fani Carbajo, obsessionada amb caçar un futbolista després d'una nova infidelitat

Després d'haver-se donat una segona oportunitat amb el seu noi, Christofer, a qui li era infidel durant la primera edició de 'La isla', tots dos arribaven disposats a tornar al mateix lloc a posar-se a prova.

No obstant això, en aquesta ocasió el jove ja li advertia que no pensava passar-li ni una. «Vaig decidir perdre el meu orgull i perdonar-la perquè l'estimo i això moltíssima gent no ho entén», assegurava.

Encara que, lamentablement, tornava a endur-se una gran decepció, ja que Carbajo no trigava a tornar a fer de les seves i caure en la temptació.

«Però noia, en quin món vius?», explotava Christofer, indignat, després de veure les imatges. «Jo d'aquesta dona no vull saber res més, tinc un límit. No aguanto més aquestes merdes, que segueixi fent el que li agrada! N'estic fins als collons!», li advertia.

Així, tot i que li permetia la seva xicota tornar a 'La isla', ara la seva relació penja d'un fil. I més després que Christofer sentís de boca d'un altre dels seus companys, Isaac, com Fani se li havia llançat a coll estant de festa.

«Em fa molta llàstima estar amb una persona així perquè l'he estimat tant, i fa ràbia. Si no passa aquí, passa fora», argumentava molt dolgut. Però a poc a poc, el nuvi de Fani va adonant-se que la seva parella no és de fiar, a més que nombrosos testimonis segueixen aportant proves.

Tal com revelava el programa 'Socialite', des de fa temps Carbajo busca la fama. I és que de fet, sembla estar obsessionada amb els futbolistes, ja que, segons sembla, quan treballava en una coneguda discoteca de Sevilla, intentava per tots els mitjans colar-se als reservats.

«Ella treballava a la discoteca i es ficava als reservats. Sempre s'acostava als dels futbolistes i volia ficar-se allà», informava el testimoni. És més, era tanta la seva insistència que diverses vegades els esportistes es veien obligats a demanar-li que marxés.

«Es posava pesada. No a insinuar, sinó pesada. 'Mira, si us plau, ves a fora perquè estàs molestant'», prosseguia relatant.

De fet la situació era tan incòmoda, que els futbolistes es veien obligats a demanar-li als responsables que la fessin fora: «No s'ho deien directament, però ja avisaven els encarregats».