Fermí Fernàndez explica l'emotiva història de la seva vida 'Al Cotxe!'

L'humorista la va conèixer fa tan sols sis anys

Fermí Fernàndez a Al Cotxe!
Fermí Fernàndez va ser un dels convidats al programa 'Al Cotxe!' amb Eloi Vila | TV3

El programa ‘Al Cotxe!’ torna a TV3 amb un episodi d’allò més emotiu que va aconseguir reunir fins a 255.000 persones davant del televisor. Eloi Vila va anar al Camp de Tarragona per entrevistar al còmic i actor del ‘Polònia’ Fermí Fernàndez, però la conversa de seguida va perdre l’humor quan va començar a explicar com havia estat el seu naixement i els primers dies de vida. 

L’humorista va néixer enmig de la separació dels seus pares, de pare català i mare anglesa, va néixer a Londres ara fa 56 anys. Quan tenia només 21 dies, la seva mare el va abandonar i el seu pare va haver d’anar-lo a buscar per endur-se’l de tornada a Tarragona: «La mare va marxar embarassada de mi i el meu pare em va venir a buscar perquè ella no em volia» relata Fernàndez, «em va venir a buscar, va haver d’anar allà, va haver de deixar la feina» lamenta.

Lluny de la ciutat que l’havia vist néixer, l’actor va créixer al Camp de Tarragona pensant que no tenia mare. Ara fa sis anys, explica que va rebre una trucada «d'un tal Andrew Warrell» que li va dir «sóc fill de la Rose Mary Franklin i crec que tu ets el meu germà», davant d'aquestes paraules, i amb el toc d'humor que el caracteritza, diu que va pensar: «Venga, ja la tenim liada». 

El dia del seu 50è aniversari va rebre una trucada inesperada

Tot i que de petit pensava que no tenia mare, quan es va fer més gran i va començar a ser més conscient de la vida «vaig saber que la meva mare no era morta, com jo creia», explica. Un fet que, el dia que feia 50 anys, es va confirmar i, a més del seu germà i la seva mare, Fernàndez va descobrir que tenia un altre germà i una germana més.

En saber que tenia tres germans i la seva mare era viva, l'actor explica que es va plantar a Londres una setmana després. Primer va conèixer als tres germans, després a la seva mare: «Va ser molt dur, molt dur» va assegurar a Vila, qui li va preguntar què era el primer que li havia dit la seva mare en veure'l.

La trobada amb la seva mare

«I' sorry. Ho sento», van ser les primeres paraules de la seva mare, a qui l'actor li va preguntar «per què m'has fet això?». Amb paraules que emocionen només de sentir-les, Fernàndez va asseverar que el fet de conèixer-la va ser «molt dur i molt bonic», encara que «complicat».

No obstant això, l'actor que es va mostrar molt serè, tot i la duresa de les seves paraules, va assegurar que tot i les primeres impressions que va tenir en saber sobre la seva mare, el fet de trobar-se va resultar ser «una de les coses més emocionants de la meva vida. Se’m va quedar mirant, amb els meus ulls. Tenia els meus ulls. Té els ulls verds igual que jo. És una cosa màgica. Jo pensava que no podia sentir res per aquesta dona» però sembla que Fernàndez, amb les seves paraules sinceres, va canviar d'opinió. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari