INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Ferran Adrià sobre Catalunya: «Faltaria més que la gent no pugui tenir ideologies»

El famós xef ha dit a La Sexta que a Catalunya és la gent qui està prenent la iniciativa, i no els polítics o els periodistes
Ferran Adrià
Ferran Adrià ha parlat de la importància de les xarxes socials, que donen veu a la societat   | La Sexta

 

 

L'últim català mediàtic en mullar-se sobre la situació que s'està vivint a Catalunya ha estat durant anys el millor xef del món. Ferran Adrià no s'havia pronunciat en els últims temps sobre l'independentisme, però davant d'una incisiva pregunta de la conductora de 'Liarla Pardo, a La Sexta, ha defensat el dret de les persones a la ideologia.

 

Cristina Pardo li demanava: «Preguntar-se a Catalunya qui som, és complicat?». Però lluny d'embarcar-se en opinions sobre líders o grups polítics, Adrià sorprenia la presentadora amb una resposta que anava més enllà d'un judici de valor polític, fent una anàlisi del significat de l'independentisme, no als escons, sinó als carrers. «Per primera vegada, la societat té veu gràcies a les xarxes socials», assenyalava, tot recordant que a Catalunya, «és la gent qui està prenent la iniciativa».

 

 

 

«Faltaria més que la gent no pugui tenir ideologies»

El xef creu que la iniciativa independentista la pren la gent, més que els polítics   | Cedida

 

 

El xef ha afirmat que fins ara, no hi havia hagut la possibilitat que la societat tingués «un impacte tan brutal» i creu que el que passa a Catalunya és un reflex del que està passant en general a la societat. «Ningú, ni polítics ni periodistes, està preparat mentalment perquè demà les persones prenguin la iniciativa, com està passant a Catalunya», diu el xef.

 

Tot i confessar desconèixer com podria arreglar-se el conflicte amb Espanya, per a ell, el procés català no són els polítics, sinó la gent. Pardo insistia: «A tu et preocupa?». Ferran Adrià responia amb contundència que, quan entra en joc la ideologia, no hi ha lloc per a la raó, i acabava l'afirmació amb un: «però faltaria més que la gent no pugui tenir ideologies»

 

 Comentaris

envia el comentari