El tonteig entre dos concursants de 'SV' que pot revolucionar Espanya

Ha estat Rocío Flores l'encarregada de destapar el flirteig entre dos dels seus companys

Imatge de tots els concursants de 'Supervivientes 2020', febrer del 2020
El flirteig entre dos concursants d'aquesta nova edició ha deixat tothom bocabadat | Telecinco

‘Supervivientes’ podria tenir una nova història d’amor. Si la relació que s’ha forjat entre Hugo Sierra i Ivana Icardi ha provocat molts comentaris, aquesta podria fer trontollar les bases d’una de les sagues familiars més famoses del nostre país, els Ortega Cano. I és que la dona de l’extorero José Ortega Cano, Ana María Aldón, i el concursant Antonio Pavón, podrien haver iniciat un flirteig, tal com ha destapat Rocío Flores recentment, néta d’Ortega Cano i també concursant a 'Supervivientes'.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Rocío Flores es mostra molesta amb aquesta relació

Rocío Flores estaria molt decebuda amb el nul suport que ha obtingut de la seva familiar més propera a l’illa d’Hondures, Ana Maria, i que segons ella, es deu a no voler quedar malament amb el seu nou amic. A més a més, Rocío té la teoria que Antonio Pavón s’ha apropat a Ana María Aldón només per estratègia, amb l’objectiu de guanyar protagonisme i tenir més continguts a oferir, conscient que la família Flores i Ortega Cano són un bon trampolí mediàtic.

Per la seva banda, José Ortega Cano no ha volgut pronunciar-se sobre el possible flirteig de la seva dona, però sí que ha volgut remarcar que no li ha agradat gens l’actitud d’Ana Maria Aldón amb la seva néta Rocío Flores. Veurem com evoluciona aquesta nova amistat i si al final desemboca en alguna cosa més .

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari