Alba Díaz dona una segona oportunitat a l'amor més polèmic

La filla de Vicky Martín Berrocal i 'El Cordobés' havia posat fi a la seva relació el passat desembre
Alba Díaz torna a gaudir de l'amor de Javier Calle | Catalunya Diari

Va ser el passat desembre quan Alba Díaz va anunciar que posava fi a la seva polèmica relació amb l'empresari Javier Calle. Tots dos van ser el centre de les crítiques a les xarxes, sobretot perquè ell va trencar el seu matrimoni amb Coki Prieto, amiga d'Alba, per començar a sortir amb la filla de 'El Cordobés' i Vicky Martín Berrocal. 

 

Doncs, ves per on, ara uns mesos després, Alba Díaz i Javier Calle semblen haver recuperat l'amor i han decidit donar-se una segona oportunitat. Encara que la jove estudia moda París, se'ls ha pogut veure a tots passejants com dos enamorats més pels carrers de Marbella

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

I és que encara que van anunciar el final del seu romanç al desembre, realment encara els unia una gran relació. «Aquest home és de les persones més importants de la meva vida, la persona que més m'ha cuidat, que més m'ha entès, que m'ha ajudat a ser millor cada dia [...] però encara he d'aprendre i he de madurar molt per estar amb una persona tan correcta i madura com Javi. Tinc tota la vida al davant per caure, aixecar-me, volar i convertir-me en el que vull ser.», comentava Alba a les seves xarxes. 

 

Els nous plans de la parella 

Després de la seva ruptura, els sentiments de la filla del torero no semblen haver canviat i va decidir tornar a Espanya fa unes setmanes. Segons explica la revista 'Hoy Corazón', ja ha passat diversos caps de setmana a la Costa del Sol amb Javier

 

Dos anys després, tornen a gaudir junts del lloc on va començar la seva història d'amor. Allí han passat moments romàntics jugant a pàdel, dinant a un restaurant o muntant a Imperioso, el cavall de Calle, com ha mostrat la jove als seus seguidors a les seves xarxes socials.  

 

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor