Alba Díaz dona una segona oportunitat a l'amor més polèmic

La filla de Vicky Martín Berrocal i 'El Cordobés' havia posat fi a la seva relació el passat desembre

Alba Díaz a un esdeveniment de la revista 'Glamour' a Madrid (27-06-19)
Alba Díaz torna a gaudir de l'amor de Javier Calle | Catalunya Diari

Va ser el passat desembre quan Alba Díaz va anunciar que posava fi a la seva polèmica relació amb l'empresari Javier Calle. Tots dos van ser el centre de les crítiques a les xarxes, sobretot perquè ell va trencar el seu matrimoni amb Coki Prieto, amiga d'Alba, per començar a sortir amb la filla de 'El Cordobés' i Vicky Martín Berrocal. 

Doncs, ves per on, ara uns mesos després, Alba Díaz i Javier Calle semblen haver recuperat l'amor i han decidit donar-se una segona oportunitat. Encara que la jove estudia moda París, se'ls ha pogut veure a tots passejants com dos enamorats més pels carrers de Marbella

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

I és que encara que van anunciar el final del seu romanç al desembre, realment encara els unia una gran relació. «Aquest home és de les persones més importants de la meva vida, la persona que més m'ha cuidat, que més m'ha entès, que m'ha ajudat a ser millor cada dia [...] però encara he d'aprendre i he de madurar molt per estar amb una persona tan correcta i madura com Javi. Tinc tota la vida al davant per caure, aixecar-me, volar i convertir-me en el que vull ser.», comentava Alba a les seves xarxes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Este hombre que veis aquí es de las personas más importantes de mi vida, la persona que más me ha cuidado, la persona que más me ha entendido, la persona que me ha ayudado a ser mejor cada día, la que ha marcado un antes y un después en mi vida. Me ha hecho creer, crecer y vivir como nadie. Me ha dado tanto en tan poco... no os lo creéis. Quien nos ve juntos y nos ha visto juntos puede decir que no es que nos quisiéramos es que no podíamos no sentirnos, no podíamos estar comiendo sin darnos la mano, no podíamos entendernos tan a la perfección y mirarnos como lo hacíamos... era algo mágico la verdad. Desde hace unos días, mi cabeza empezó a dar vueltas, se que no tengo que dar explicaciones pero las voy a dar porque no nos merecemos que de algo tan bonito puedan salir cosas tan horribles. Me he dado cuenta de que tengo mucho que aprender y mucho que madurar para estar con una persona tan correcta y madura como javi. Siento que soy un bebé y que tengo toda la vida por delante para pegarme la hostia y volver a levantarme y que tengo que volar y convertirme en quien quiero ser. Y el gracias a dios ha hecho esto posible. Te quiero más que a mi vida mi pollo. Y siempre voy a ser tu familia. Es una decisión que he tomado yo, me duele? Claro que me duele. Pero a veces hay que sacrificar. A la gente que quiera criticar que lo haga. Quien quiera inventar que lo haga. Yo se mi verdad y yo se que este hombre es la persona que más me quiere y me respeta del mundo. La vida son rachas, soy humana igual que tú y que tú. Que tenga seguidores o sea la hija de quien soy no me quita derechos ni debe ser razón para inventar e intentar hundirme la vida. Vamos a intentar ser más humanos y tener más corazón que hace falta!

A post shared by ALBA (@albadiazmartin) on

Els nous plans de la parella 

Després de la seva ruptura, els sentiments de la filla del torero no semblen haver canviat i va decidir tornar a Espanya fa unes setmanes. Segons explica la revista 'Hoy Corazón', ja ha passat diversos caps de setmana a la Costa del Sol amb Javier

Dos anys després, tornen a gaudir junts del lloc on va començar la seva història d'amor. Allí han passat moments romàntics jugant a pàdel, dinant a un restaurant o muntant a Imperioso, el cavall de Calle, com ha mostrat la jove als seus seguidors a les seves xarxes socials.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari