Lara Álvarez paga 400.000 euros pel seu últim capritx

La presentadora s'ha gastat 400.000 euros en la seva nova casa

Lara Álvarez al photocall de la premiere de 'Supervivientes' a Madrid 2020
Lara Álvarez s'ha comprat un nou habitatge | EspañaDiario

Sens dubte, Laura Álvarez és una de les presentadores més valorades de Mediaset. L'asturiana estarà allunyada dels seus durant tres mesos, ja que ha volat a Hondures per a retransmetre el 'reality' des de l'illa.

El seu carisma, la seva humilitat i la seva simpatia davant la cambra han fet que aquesta jove s'hagi ficat al públic en la butxaca. És per això que el seu creixement econòmic no deixa d'augmentar com l'escuma, passant de presentar 'El tiempo del descuento' a 'Superviventes' en tot just un mes. La presentadora és un dels rostres més cotitzats en l'actualitat.

Álvarez ha decidit dur a terme una important inversió immobiliària a Boadilla del Monte, un dels municipis més cotitzats de la Comunitat de Madrid. La jove ha apostat per un habitatge que encara estant prop de la ciutat, permet portar una vida tranquil·la amb totes les comoditats associades a una urbanització d'alt standing: piscina, gimnàs, parcs infantils...

Els nous luxes de Lara Álvarez

Es tracta d'un dúplex de poc més de 100 metres quadrats que compta amb tres terrasses, dues places de garatge i un traster. S'estima que aquest habitatge supera els 400.000euros. De moment es desconeix el motiu pel qual l'asturiana ha decidit comprar aquest habitatge, ja que recentment estrenava casa per al seu domicili particular, a 'Las Rozas' valorat en 640.000 euros.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari