Todos los participantes de 'La casa fuerte' sentados

La foto de 'La Casa Fuerte' que fa dubtar: Sabem què passarà

Leticia Sabater es presentava al reality amb una petita motxilla

Sens dubte, 'La casa fuerte' promet ser un dels realities estrella de la cadena. Dijous passat donava inici la primera edició d'aquest particular reality en el qual participen diverses personalitats amb un gran èxit en xarxes socials com poden ser Oriana Marzoli o Iván González.

Malgrat haver-hi diverses cares conegudes, sens dubte el que més impressió ha generat ha estat el de Leticia Sabater, qui a més de mantenir una gran enemistat amb una altra de les concursants, Yola Berrocal, també acaba d'estrenar una polèmica cançó.

No obstant això, no eren les seves discussions amb Yola Berrocal o Oriana Marzoli les que aconseguien captar l'atenció de l'audiència. El que més va cridar l'atenció dels espectadors ha estat l'equipatge de l'autora del 'Salchipapas'. Mentre que la cantant es presentava a la casa amb una petita bossa d'esport, la resta de companys optaven per portar una maleta.

Immediatament, els internautes es feien ressò de la notícia i no dubtaven a pujar imatges de la motxilla de Leticia Sabater al mateix temps que es preguntaven que portaria dins la bossa de la cantant. «Leticia és única», «adoro Leticia, m'ofego», eren alguns dels comentaris que més es podien llegir durant el transcurs del programa.

Un programa que apunta maneres

Sens dubte, 'La casa fuerte' ha sabut estar a l'altura de les circumstàncies. La productora ha reunit diversos famosos que ni se suporten i això, com no podria ser d'altra manera, ha derivat en diverses discussions. Una de les més polèmiques ha estat la protagonitzada entre Oriana i Leticia en què es van insultar fins que el presentador va haver de cridar l'alto. També ha estat sonada la batussa de la veneçolana amb Fanny de 'La isla de las tentaciones' després que a primera la cridés «infidel».