La foto d'Emma García en biquini que ha descol·locat tothom

La presentadora està gaudint de les vacances

Emma García presentant 'Viva la Vida'
La presentadora està gaudint de les vacances | Telecinco

Emma García està gaudint de les seves vacances mentre Toñi Moreno, anterior presentadora de 'Viva la vida',  li fa de substituta. Segurament aquesta vegada necessitava una aturada més que mai, després d'uns mesos durs de confinament per la crisi del coronavirus.

La presentadora, enmig del relax, ha trobat temps per a fer-se unes fotografies que han revolucionat les xarxes socials i que han posat encara més de moda Emma García, si és possible. Gaudint de la millor manera l'estiu, entre sol i platja, la de Telecinco ha sorprès els seus seguidors.


La foto d'Emma García que revoluciona Instagram

La basca ha decidit publicar una imatge al seu perfil d'Instagram, en la qual apareix en biquini, presumint de la seva espectacular figura. Als seus 47 anys, Emma García ha demostrat estar completament en forma, i és que l'edat no ha de ser cap impediment per lluir un bon cos.Emma García ha confessat en diverses ocasions que cuida molt la seva alimentació. També és una fidel defensora de l'esport i, habitualment, surt a córrer cada dia. Els bons hàbits es noten en l'aspecte de la presentadora, que s'ha dirigit als seus seguidors amb un missatge molt positiu. «Amics! Com va l'estiu? Gaudiu molt!», ha escrit a Instagram, per acompanyar la foto que ha triomfat a la xarxa.I és que molts usuaris d'Instagram han al·lucinat amb la imatge. Els seguidors de la presentadora han elogiat la figura que llueix en la foto Emma García, que ha rebut més de 20.000 'likes' en menys de 24 hores. Rafa MoraAlejandra Rubio, entre altres, no han dubtat en comentar la publicació.Emma García no sol mostrar pràcticament res de la seva vida privada a les xarxes, tot i que últimament està ensenyant molts dels seus 'looks', així com els llocs que visita durant les seves vacances.


Comentaris

envia el comentari