Surten a la llum fotos 'indepes' d'Albert Barranco que poden costar-li la final de 'Supervivientes'

Les imatges s'estan fent virals a poques setmanes de la final de 'Supervivientes'

Albert Barranco a 'MYHYV'
Surten a la llum fotos d'Albert Barranco que poden costar-li la final de 'Supervivientes' | Cuatro

Albert Barranco és un dels concursants que ha arribat a la recta final de 'Supervivientes 2020' i un seriós candidat a proclamar-se guanyador, però pocs dies abans de celebrar-se la semifinal, i sent un dels nominats, podria quedar-se a les portes després que unes imatges seves s'hagin fet virals i corrin com la pólvora per tot arreu. 

Es tracta d'unes fotografies de fa uns anys, on s'aprecia un Albert Barranco molt més jove i on apareix lluint l'estelada al costat d'una noia i portant la samarreta de l'ANC del 2014, amb el lema 'Ara és l'hora'.

Les imatges ja van aparèixer amb força fa tres anys, el 2017, quan el concursant era un dels tronistes més estimats de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', i ara que frega convertir-se en un dels primers finalistes de 'Supervivientes 2020', s'han tornat a fer virals.

Acusen Telecinco de fer campanya contra Barranco

Hi ha qui creu que tot això forma part d'una campanya per desprestigiar-lo i fer-li perdre la simpatia del públic, ja que hi ha moltes persones a Espanya contràries a la independència que podrien votar en contra d'ell al concurs. De fet, Barranco està nominat aquesta setmana juntament amb en Jorge Pérez, guàrdia civil que despertaria el sentiment contrari: que la gent volgués que l'agent seguís participant. 

Algunes veus fins i tot opinen que la campanya l'ha posat en marxa la mateixa cadena, en un intent de treure competència a Rocío Flores, la gran aposta de Telecinco en aquesta edició i qui ha estat sempre en totes les quinieles com a possible guanyadora del concurs. 

Des d'alguns programes de la cadena, de fet, ja s'han fet ressò sobre el pensament ideològic de Barranco, i alguns dels seus col·laboradors s'han posicionat obertament en favor de Jorge Pérez.

Un d'ells ha estat Kiko Matamoros a 'Sálvame': «Un duel apassionant dijous entre un independentista i un guàrdia civil». Laura Fa va acusar el col·laborador de ser tendenciós el passat divendres, però Kiko va defensar-se: «Jo crec que no. La Guàrdia Civil mana molt».


Comentaris

envia el comentari