Quim Masferrer presentant 'La Marató' de TV3 el desembre de 2019, de la que en va ser presentador

La frase final de Quim Masferrer a 'La Marató' que molts no van escoltar

Va servir per tancar una edició històrica i tenia una doble connotació

Quim Masferrer està de moda. L'actor i presentador català  és una de les cares més transversals i amables de Televisió de Catalunya i, amb bon criteri, va ser l'escollit per posar cara a una nova edició de 'La Marató' de TV3. Ja de matinada, es feia la darrera actualització de marcador amb una xifra sorprenent:  més de 9.400.000 euros, una recaptació que s'assimila a la del 2018, quan girava al voltant del càncer.

La vint-i-vuitena edició de 'La Marató' va ser a més a més molt diferent. Després d'anys de centralitzar-ho tot als estudis de TV3,  aquest 2019 van decidir fer territori, amb un bus que feia de plató mòbil i que va passar per Olot, Tàrrega, Reus i Barcelona, a part de les deu localitzacions per fer connexions en directe i les quatre seus telefòniques, a les quatre capitals catalanes, amb voluntaris recollint trucades.

Quim Masferrer i la seva frase final

Ja de matinada, Quim Masferrer tancava l'edició de 'La Marató' amb el seu habitual «sou molt bona gent». Però anava més enllà, amb un missatge mirant el futur i que a les xarxes s'ha entès com un recordatori per a Jordi Cuixart. La seva darrera frase, vora la una de la matinada era: «Ho tornarem a fer», el lema que Òmnium Cultural i Cuixart van llançar durant el judici del Procés i que va quallar dins l'independentisme català.

Com és habitual, les xarxes no van trigar a recollir-ho, tot i que per l'hora, bona part dels espectadors ja no la van escoltar i ha passat desapercebuda per a molts. Tot i això, alguns usuaris mostraven el seu suport, mentre que d'altres denunciaven utilitzar una festa solidària com la de 'La Marató' per dir aquesta frase.

Més enllà d'això, el que queda clar és que Quim Masferrer va tornar a triomfar davant les càmeres i s'ha convertit en un dels personatges televisius de moda a Catalunya.