La família reial al complet durant el 80è aniversari de la reina Sofia

Així seran les vacances nadalenques de la família reial

La sortida de la presó d'Iñaki Urdangarin marcarà les celebracions d'enguany

Amb les festes nadalenques a punt d’arribar, la família reial es prepara per passar unes vacances que estaran marcades per  la sortida d’Iñaki Urdangarin de la presó. Un permís concedit per la Junta de Tractament del Centre Penitenciari per haver complert el marit de la infanta Cristina una quarta part de la condemna, que li permetrà passar 4 dies amb la seva família durant aquestes dates tan assenyalades.

Des que saltés l’escàndol del cas Nóos, el distanciament  entre els reis Letícia i Felip, amb la germana del monarca la infanta Cristina, ha estat molt definida, ja que van ser els reis els que van decidir distanciar-se d’aquesta part de la família perquè la polèmica no salpiqués més a la Casa Reial; tant és així que  els reis i la infanta Cristina no han coincidit durant les festes nadalenques des del 2014.

 

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin
La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin podran passar junts el Nadal | Europa Press

Les incògnites, qui soparà amb qui i on aniran de vacances els reis

És tradició de cada any que els reis celebrin un sopar familiar el 24 de desembre a la nit i un dinar de Nadal el dia 25, com van fer per exemple l'any passat, en què el dia 24 es van reunir amb la família del rei i el dia 25 el van celebrar amb la família de la reina Letícia; a partir d’aquí és habitual que els reis, amb les seves dues filles Elionor i Sofia, agafin un avió amb destinació desconeguda per seguir amb les seves vacances en privat, una destinació que roman sempre en secret perquè els reis puguin gaudir el màxim possible de la seva intimitat.

 

Els reis i les seves filles, esquiant
Els reis podrien triar una destinació alpina per gaudir de les seves vacances de Nadal | EFE

Així va succeir l’any passat, que va ser especialment sonat perquè va ser el primer any, des de 2014, que la infanta Cristina i la seva família es trobaven a Madrid per aquestes dates, però tot i això, els reis van evitar coincidir amb ells i el mateix dia 26, després del dinar de Nadal, van decidir posar rumb cap a les seves vacances privades.

No sabem què passarà aquest any però és improbable que Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina es reuneixin amb els reis, ja que tot fa indicar que  la infanta Cristina passarà el dia de Nadal amb la família del seu marit i Urdangarin la ciutat de Vitòria.

 

També et pot interessar...