La princesa Elionor al costat del seu pare en un acte

L'escàndol que ha separat Elionor i la seva cosina

La relació entre les cosines estaria pràcticament trencada, segons confirma un setmanari francès

Tot sembla indicar que  la princesa Elionor ja no té tracte amb la seva cosina Irene Urdangarín. Segons el setmanari francès Paris Match aquesta separació és a causa de l'escàndol familiar que ha suposat l'empresonament d'Iñaki Urdangarin.

  

La revista gal·la Paris Match explica que el cas d'Iñaki Urdangarín ha afectat també a la relació de la seva filla amb Elionor. Les cosines ja no es parlen, han perdut el contacte.  Una notícia que sorprèn, ja que les dues es portaven molt bé, compartien edat, gustos i aficions. Aquesta bona relació entre les nenes s'hauria tallat després que l'espòs de la infanta Cristina de Borbó, fou jutjat per malversació de fons públics, evasió d'impostos i tràfic d'influències.

Imatge d'arxiu de la princesa Elionor
La princesa Elionor ja no té tracte amb la seva cosina Irene | GTRES

Elionor ara està més a prop de la seva cosina materna, Carla Vigo

La Família Reial s'ha vist clarament afectada pel succeït, fins al punt del sorgiment de petits conflictes interns per culpa d'aquest cas, que ha suposat l'empresonament d'Iñaki Urdangarín. Isabelle de Courson, especialista en monarquies europees, ha explicat al setmanari francès que «la princesa es portava molt bé amb la seva cosina Irene, la filla de la infanta Cristina, però ara està més a prop de la seva cosina materna, Carla, la filla d'Erika Ortiz».

També et pot interessar...