Primer pla de Kiko Matamoros

La frase de Kiko Matamoros contra Jorge Javier Vázquez que gairebé ningú ha escoltat

Jorge Javier Vázquez va criticar el nivell de les exclusives de Kiko Matamoros

Ahir, a 'Sálvame', Kiko Matamoros tenia moltes ganes de parlar sobre diversos temes. El col·laborador va deixar caure que tenia dues notícies bomba sobre la taula.

Una provocaria més d'un maldecap a Carmen Borrego, que es temia el pitjor després desorés de sentir les paraules de Matamoros.

Primer pla del personatge
Carmen Borrego ha dit 'jaio' a Kiko Matamoros | Mediaset

'Sálvame' ha tornat a posar de manifest que és un camp de mines. Ahir, Jorge Javier Vázquez es va posar al capdavant de la seva 'masia' després d'uns dies sense aparèixer pel plató del programa. I ho va fer donant un gran revés al veterà col·laborador de Telecinco.

El revés èpic de Jorge Javier Vázquez a Kiko Matamoros

La tarda va començar calenteta per a un dels col·laboradors habituals del programa. I és que Kiko Matamoros es va emportar un flasca descomunal de Jorge Javier Vázquez quan ningú s'ho esperava.

«Saps què et passa a tu, Kiko? Que anuncies molt però executes poc. Últimament stàs sent una mica pólvora mullada», va etzibar el presentador al tertulià.

Jorge Javier Vázquez amb la boca lleugerament oberta mentre parla, visiblement enfadat
Jorge Javier Vázquez ha criticat Kiko Matamoros pel baix nivell de les exclusives que dona | GTRES

«D'això, ni parlar-ne", va contestar el col·laborador. «L'altre dia, la direcció no em va deixar dir una informació per a protegir la senyora...», replicava Matamoros. A més, Carmen Borrego li va deixar anar: «Estàs una mica jaio».

La sortida de to de Kiko Matamoros que gairebé ningú va escoltar

Llavors Kiko va tornar la jugada a Carmen. «Que et molesti que parlin de l'edat de la teva mare i que em diguis això a mi...», li va contestar. «Potser soc un jaio, però estic força millor que tu amb la teva edat», recalcava el tertulià, que ahir a la tarda no va començar amb bon peu.


Després d'aquesta petita picabaralla, un micro obert va jugar una mala passada a l'exmarit de Makoke. «No et fot», se'l va sentir dir quan Jorge Javier tancava l'assumpte i es disposava a donar pas a un vídeo. El que no ha quedat clar és a qui anava dirigit aquest exabrupte de Kiko.