El gag de l''Està passant' sobre la tonyina Trini que causa sensacions

Un espectador de l'Empordà s'ha ofès amb l'humor de Toni Soler, Jair Domínguez i en Peyu

Mai una tonyina havia estat tan protagonista. La Trini tornava cada any a casa per Nadal des de 2015 i el port de l'Escala s'omplia de contempladors de l'enorme peix, a qui l'Empordà havia pres un gran afecte. Tant és així, que enguany l'han trobat a faltar. La tonyina Trini no ha aparegut aquest passat desembre de 2019 a la Costa Brava. 

I ara, coincidint amb el temporal Glòria, que ha afectat greument les Terres de l'Ebre, han saltat totes les alarmes. La xarxa bullia preguntant-se si la gran tonyina apareguda a l'Ampolla, que ha aplegat els veïns al lloc per endur-se'n bons filetsera la popular tonyina Trini.

La història dona de si mateixa i Toni Soler i els seus companys de l''Està Passant' havien de comentar-la. Ho han fet amb l'humor de sempre, però aquesta vegada no han fet gràcia a tothom. De fet, un espectador de l'Empordà, ofès per les bromes, no ha dubtat en mostrar a Twitter la seva indignació.

Festa de l'humor a Twitter i nota mental de Jair Domínguez

Les paraules del tuitaire molest han arribat a ulls del mateix Jair Domínguez, que s'ha recordat a ell mateix no fer més bromes de tonyines. Ironia que molts altres usuaris han acompanyat inundant la xarxa de bromes al respecte. Només queda esperar si a finals d'aquest 2020 la tonyina Trini reapareix i dona una alegria a l'Escala.

També et pot interessar...


Comentaris
Aker
El pobre Templer Independentiste, deu de ser espanyol, ja que te molt poc sentit del humor i gran capacitat de l'insult fácil per qui no es pot defensar. Hi han varias marques de tila al mercat que li aniríen bé pels nervis.

envia el comentari