Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Gema López planta cara a Paz Padilla: «Com tornis a cridar-me me'n vaig cap a casa»

La col·laboradora està farta de les sortides de to de la presentadora de 'Sálvame'

A pesar que 'Sálvame' s'ha convertit en el programa líder de les bregues i els mals rotllos, no sempre totes aquestes problemàtiques es fan públiques i encara hi ha petites escletxes personals entre diversos membres de l'equip i que s'intenten amagar a ulls dels espectadors. Això succeeix sobretot quan en les problemàtiques estan implicats alguns dels presentadors del programa i que, per norma, acostumen a estar protegits pels seus caps i no formen part dels temes que es tracten en el plató, com sí que es fa cada vegada que hi ha alguna confrontació entre els tertulians.

El programa de Telecinco ha viscut un moment de màxima tensió al cap de pocs minuts d'arrencar la seva emissió. Anabel Pantoja i Rafa Mora han iniciat una brutal discussió per culpa de Kiko Rivera i que s'ha desencadenat amb insults, crits i acusacions molt lletges entre tots dos. Una cosa que Paz Padilla ha volgut frenar sense massa èxit, perquè ha hagut d'acabar entrant el director de l'espai per a posar fi al que estava succeint i que estava posant en perill el normal funcionament de l'espai.

Mentre hi havia alguns col·laboradors que s'han quedat callats davant la brega, Gema López ha volgut intervenir per a posar pau en veure que a la presentadora se li estava escapant la situació de les mans. En aquest moment i intentant frenar el daltabaix que s'estava vivint en directe, s'ha emportat un sonat crit per part de Paz, que directament li exigia que callés. Una ordre totalment fora de lloc i que la periodista no es mereixia, perquè ella no era ni molt menys la responsable de tot el que estava passant a 'Sálvame'.

Això no ha agradat per a res als espectadors, però tampoc a la mateixa López, que ha volgut parar-li els peus a la presentadora dels divendres. La periodista li ha dit que no estava disposada al fet que ningú li manés callar i ni molt menys, entre crits i exigències que estaven totalment fora de lloc. Al seu torn, Paz ha dit que l'estava mirant a ella, però que no era solament un missatge per a López i que es feia extensible sobre la resta de tertulians que avui es trobaven treballant.

No contenta amb això, Gema ha dit que si això tornava a succeir s'aixecaria de la cadira i se n'aniria a la seva casa, perquè ha considerat que en el seu sou no va inclòs que ningú la menyspreï i ni molt menys, sense ser culpable de cap de les polèmiques que s'estaven tractant.

Paz Padilla es planteja prendre una important decisió

Davant aquesta situació al plató, Paz Padilla s'ha sentit totalment desbordada i ha manifestat en directe que tot això no li compensava anímicament, deixant entreveure que potser hauria de plantejar-se continuar treballant en el programa de les tardes de Telecinco. Després de tot això, els col·laboradors i la presentadora han seguit amb l'emissió del format, però les males cares s'han allargat fins al final del programa i es feia més que evident que alguna cosa estava ocorrent darrere de les càmeres.

Padilla mai ha tingut una extremada bona relació amb els tertulians del programa, i encara que ha millorat en els últims anys, la còmica ha protagonitzat importants discussions amb Belén Esteban, Mila Ximénez o Lydia Lozano, que no han tingut problema a dir-li públicament i en directe que no l'aguantaven i que treballar amb ella no era una feina fàcil. Veurem en què queda tot això, si solament es tracta d'un rampell puntual o si realment Paz s'està plantejant dir adeu per sempre al programa que porta presentant més de deu anys, amb temporades apareixent pràcticament diàriament i en altres amb aparicions setmanals.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.