Plató de Sálvame amb els col·laboradors

De genolls i plorant a 'Sálvame': «Demano perdó per haver-ho fet»

Rafa Mora va entonar el 'mea culpa' després de demostrar en directe que va trair a Sálvame'

Rafa Mora va viure una tarda per oblidar ahir a Sálvame després de ser acusat de filtrar informació del programa, fet que està totalment prohibit. Ricardo García, confident de Rafa, va ser qui va treure a la llum aquest episodi que tants maldecaps li han provocat a Mora.

Rafa Mora, hores abans de penedir-se, jurava que tot era mentida i posava el seu lloc de col·laborador a disposició de la direcció del programa. El valencià assegurava que estava disposat a abandonar el lloc de treball si reament havia fet una traïció.

«Demano perdó, sóc honest i pensava que mai a la vida havia fet això»

El cas és que aquest dimarts, després d'unes hores plenes de tensió, el tertulià de Sálvame reconeixia que era possible que s'hagués comportat d'una manera deslleial. Pel que, de genolls i plorant a llàgrima viva, Rafa demanava perdó als seus companys i a la direcció de l'espai de Telecinco.

«Demano perdó, jo sóc un home honest i pensava que mai a la meva vida havia fet això. Jo no ho recordo, al meu telèfon no consta, però si he passat una escaleta ha sigut pel bé del programa», ha confessat.

Totalment trencat pel que havia passat a plató, Rafa va assegurar que «no recordava» quan havia passat aquesta filtració. El valencià afirmava que l'únic objectiu era buscar informació sobre els continguts de Sálvame. A causa del seu escàs coneixement en alguns temes, Rafa hauria traït al seu programa en aquella ocasió.

Després de les sinceres paraules de Rafa i en veure'l enfonsat pel que havia passat, algú va sortir per comprendre'l. Va ser Carlota Corredera, que està travessant un any complicat a Sálvame i va voler ajudar-lo en ple directe.

«Tots cometem errors professionals cada dia. Estic esgotada ja dels mals rotllos, mogudes i tot. Rafa ha demanat perdó, però els que ara han de valorar-ho són els directors», va sentenciar la viguesa.

 

Rafa Mora intenta valorar el seu treball a 'Sálvame'

Intentant defensar després el que havia passat a plató, Rafa ha afirmat que li encanta la seva feina i que està per sobre de tot. A més, admetia que seria molt dur per a ell haver de marxar del que considera el seu programa.

«No em mereixo això, ho he fet tot per millorar. Sempre poso a la feina al davant, encara que estigui començant a menjar, si em diuen, agafo el cotxe i faig 500 quilòmetres per treballar. Sóc l'home més feliç i em sento afortunat per treballar aquí», ha recalcat.

«Jo sóc un tipus agraït i honest. Que es qüestioni si he intentat fer alguna cosa per fastiguejar o si sóc el talp del programa, em fa mal», va assegurar.

Acusen Rafa Mora de ser infidel a la seva parella Macarena

Per si no n'hi hagués prou, el col·laborador era acusat d'haver-li estat infidel a Macarena Millán, la seva parella durant en l'últim lustre. Així ho va assegurar el citat testimoni i exconfident del col·laborador valencià, Ricardo García. Aquest va visitar el programa de Telecinco amb proves en forma de whatsapps i arxius privats que confirmarien les seves acusacions.

Les acusacions de deslleialtat a la seva parella arribaven de la mà d'aquest confident valencià. Aquest afirmava que el tertulià hauria anat a una festa privada en companyia d'altres famosos i amics del valencià. Entre ells hi havia Diego Matamoros i Alberto Santana, extronista de Mujeres y Hombres y Viceversa.

Als tres se'ls hauria vist al costat de dues dones rosses, amb una de les quals Rafa s'hauria embolicat en públic. Rafa no va donar validesa a aquestes acusacions, encara que el dubte va quedar damunt de la taula. Ara, el valencià té un problema molt seriós que haurà d'arreglar amb la seva parella Macarena després del que es va difondre a Sálvame.