'GH VIP' ja té el primer concursant expulsat

Anabel Pantoja abandona la casa de Guadalix, on només ha pogut viure una setmana

Anabel Pantoja ha aprimat gairebé un quilo durant la segona setmana del 'Plan Pantoja'
Anabel Pantoja s'ha aprimat gairebé un quilo durant la segona setmana del 'Plan Pantoja' | TELECINCO

La tercera gala de «GH VIP» determinava la primera expulsada d'aquesta edició. Irene Junquera i Anabel Pantoja eren les candidates per abandonar la casa de Guadalix. Les votacions van estar molt renyides fins al final.

Anabel Pantoja, primera expulsada

Aquesta edició ja té la primera expulsada, es tracta d'Anabel Pantoja, que després d'haver estat nominada de rebot va ser l'expulsada per l'audiència. Abans de l'expulsió d'Anabel, les dues nominades van tenir l'oportunitat de poder sentir la veu d'un ser estimat. D'una banda, Junquera va rebre la trucada del seu germà Jorge, mentre que Anabel va poder parlar amb Isabel Pantoja.

Cal destacar que a pesar que tenien el mateix temps per a poder parlar amb l'exterior, Anabel Pantoja va estar més estona que Irene Junquera parlant amb el seu interlocutor. Durant la conversa entre Isabel Pantoja i la seva neboda, l'artista va dir que: «És una pena que no ens hagin deixat veure't més temps aquí dins».

Tristesa i noves nominacions

Amb aquesta expulsió, Mila Ximénez perd un dels suports més importants de la casa. La col·laboradora, en assabentar-se de la notícia, va reaccionar sense donar crèdit. «Això és molt injust. M'he quedat sense un suport molt important», va dir entre llàgrimes. Abans de finalitzar la gala els concursants van nominar, deixant a Hugo Castejón, Noemí Salazar i Dinio, com a proposats per abandonar la casa dijous que ve.

Mila Ximénez pateix un atac d'ansietat i necessita ser assistida pel servei mèdic
Mila Ximénez desolada en veure l'expulsió de la seva amiga | TELECINCO

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari