Gianmarco fa la cobra al Maestro Joao a 'El tiempo del descuento'

Adara va visitar la casa de 'El tiempo del descuento' ahir a al nit

Gianmarco al plató de 'Gran Hermano VIP'
La història d'amor entre Gianmarco i Adara segueix | Catalunya Diari

El 'joc de l'ampolla' acostuma a no portar bones conseqüències per a aquells que tenen parella. Un bon exemple és el que va passar ahir a la tarda a la casa de 'El tiempo del descuento'. Els concursants van decidir jugar, de manera improvisada, al joc dels petons a l'atzar.

La combinació resultant no va poder ser més tibant. Els escollits a l'atzar van ser Gianmarco Onestini i el Maestro Joao. I tot i que per la seva banda, Joao no es va mostrar contrari a fer-li un petó a l'italià, aquest es va esperar per veure com reaccionava el jove davant la situació que se li proposava. 

Després d'uns segons tensos, Gianmarco va dir que ell no podia fer-se un petó amb Joao perquè té parella fora del concurs, referint-se a Adara Molinero. Una declaració  que sembla que no va ser suficient i Kiko Jiménez va insistir, fins i tot oferint-se a besar a Anabel Pantoja si l'italià i el vident es feien un petó amb llengua. 

Adara molesta amb l'actitud de Joao

Diumenge passat vam poder veure que Adara no estava gens contenta amb l'acostament que estava forçant el seu fins ara amic, el Mestre Joao, amb el seu noi Gianmarco Onestini. A més, va dir que hauria de parlar amb ell perquè creu que l'està traint, després de la bona amistat que han tingut tant a 'GH VIP', com en 'El tiempo del descuento'.

Ahir, però, Adara va tornar a entrar a la casa a visitar a Gianmarco i va deixar un final feliç que va encantar als seguidors del programa. i és que Gianmarco ha volgut acabar la conversa amb Adara demanant-li sortir i oferint-li ser el seu nòvio. Ella, molt avergonyida, ha dit que sí i després d'uns quants segons d'incertesa han fet el pas definitiu per a oficialitzar la seva relació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari