Gianmarco, molt decebut amb Adara després de la final de 'Gran Hermano VIP'

L'exconcursant italià assegura que no ha rebut ni un sol missatge ni una trucada

Gianmarco posant al plató de GH VIP LÍMITER 48 HORAS
Gianmarco esperava un missatge o una trucada d'Adara | CatalunyaDiari

La setena edició de 'Gran Hermano VIP' arribava al seu final aquest dijous i els espectadors decidien premiar la història d'amor d'Adara i Gianmarco. L'italià va tornar a Guadalix aquell mateix dia per declarar-se i ella es mostrava entusiasmada per sortir de la casa agafats de la mà. Per això sorprèn, que Gianmarco sigui un dels protagonistes del pròxim 'Sábado Deluxe', i tot per mostrar la seva decepció amb la guanyadora de 'GH VIP 7'. 

I és que en unes declaracions prèvies, emeses a 'Sálvame', confessa que encara no ha rebut cap missatge ni cap trucada per confirmar que tot està bé entre ells. Clarament emocionat, Gianmarco Onestini confirma que «tenen una conversa pendent». 

L'exconcursant insisteix que Adara entén que ara «ha d'estar amb la seva mare» però que «simplement només m'hauria agradat un missatge». Per això explica que li va donar el seu telèfon al representant de la jove, a la seva mare i a Joao, però que encara no ha rebut resposta a la seva petició de xerrar «amb calma».

Fredor a les xarxes

Admet també que no s'ha pogut estar d'enviar-li un missatge directe a través de les xarxes: «Adari, esperava el teu missatge però entenc que abans has d'estar amb els teus pares, estic per tu sempre».

La madrilenya l'hauria contestat: «Gracies, crec que hauríem de parlar», però Gianmarco dubta que hagi sigut ella: «És massa fred». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari