Fotomuntatge de Gloria Camila i Rocío Carrasco

Gloria Camila posa fi als rumors: «La falta d'interès acaba matant l'afecte»

La filla d'Ortega Cano ha posat fi als rumors sobre el seu possible acostament amb Rocío Carrasco

Aquestes últimes setmanes s'ha especulat molt sobre que Gloria Camila Ortega podria estar plantejant una reconciliació amb la seva germana Rocío Carrasco.

«Després de veure el documental s'ha adonat de coses que no sabia o que creia saber i no eren certes, hi ha coses que ella vol parlar amb la seva germana», insinuaven des de diversos programes.

De fet, hi ha qui com Carlota Corredera assegurava que «si hi ha algú de la família que està sent receptiva i que està plantejant-se coses és Gloria Camila».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, també recalquen que «ella no sabria les opcions reals que té a l'hora d'establir un vincle o tenir una relació més propera amb Rocío Carrasco».

Un acostament que molts ja donaven per fet, però que sembla estar molt lluny de produir-se. I com a prova d'això, el recent missatge que la jove ha compartit a les seves xarxes socials.

«La manca d'interès mata l'afecte», pot llegir-se en el missatge. Potser una clara indirecta a la relació amb la seva germana?

D'altra banda, Gloria Camila sempre ha responsabilitzat Rociíto de la pèrdua de contacte, ja que va ser ella qui va anar allunyant-se a poc a poc. «Jo hauria tingut una conversa amb ella fa molt de temps, ara he fet la meva vida, estic amb els meus germans, amb el meu pare...», explicava Gloria fa un temps.

«Si cal tenir-la, es té, no tinc problema. Però no la busco, jo estic molt bé i amb els que de veritat han estat des de sempre». A més, hi va haver un temps en què la jove confessava que sentia que la seva germana realment l'estimava.

«Era bona, ens estimàvem, a més la meva neboda, que és de la meva edat, ens hem criat des de petites juntes. Ella era a casa i jo el record que tinc és bo, no sé què va poder passar perquè desaparegués aquest bon rotllo», afegia.

No obstant això, i amb el pas dels anys, «la seva relació ja és inexistent». Així, la filla menor de la Jurado remarcava que «està molt bé amb la família, amb els que han estat sempre al seu costat».

Tanmateix, no aconsegueix explicar-se què va poder passar, ja que «mantenia una relació bona, normal, amb Carrasco». Però, d'un dia per l'altre, «va deixar de trucar, de ser-hi. No sé què és el que ha pogut passar, però no ho entenc».

Ana María Aldón dona suport a Gloria Camila a l'hora de reconciliar-se amb la seva germana

Fa poc, Ana María Aldón, l'actual dona d'Ortega Cano, trencava el seu silenci per confessar que estava a favor que les germanes reprenguessin el contacte. «A mi no m'estranya que parlin, el que m'estranya és que dues germanes no es parlin», explicava en 'Viva la vida'.

A més, reconeixia donar suport en tot a la jove: «Jo l'animo a tot el que vulgui fer perquè és molt assenyada i molt coherent. La tinc posada molt en valor». Segons ha explicat, manté la mateixa versió que Gloria sobre el moment en què Rociíto es distanciava per sempre de la seva família.

«Hi ha un distanciament i Gloria Camila segueix trucant a la seva germana i pregunta pels seus nebots i és Rocío Carrasco qui talla la comunicació. Els hi comença a donar llargues...», ha relatat.

De fet, molt s'ha especulat sobre el tema, ja que la resposta es trobaria en el suport que tant el destre com els seus fills li han ofert a Antonio David. I és que Carrasco sent rebuig per qualsevol persona que es mantingui a prop del seu ex.

Encara que, segons la versió del vidu de 'la Més Gran', ell responsabilitza per complet a Fidel Albiac. «L'he tractat sempre amb respecte. Sempre hi ha hagut una bona relació fins que es va unir a la seva parella», revelava.

«I llavors aquí és quan ells fan un garbell de totes les persones, entre els quals em trobo jo i la família Mohedano», sentenciava el destre Ortega Cano.