ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Glòria Camila estaria conduint sense punts al carnet

La jove ha explicat que es pensava que una autoescola de Sevilla ja li havia fet els tràmits per a recuperar els punts
Gloria Camila hauria donat positiu en dues proves d'alcoholèmia | INSTAGRAM

 

Glòria Camila s'ha enfrontat en poques setmanes a diverses notícies gens agradables. Després de separar-se de la seva parella, Kiko Jiménez, ara 'El programa del verano' ha informat que la filla de Rocío Jurado hauria estat conduint sense punts al carnet.

 

Segons la periodista Marta Riesgo, Camila no té punts en el carnet des de l'any 2017, després que la multessin en dues ocasions per donar positiu en la prova d'alcoholèmia. Arran d'aquesta situació, Riesgo assegura haver tingut accés a la carta informativa que Camila hauria d'haver rebut, en la qual, se l'informava que no disposava de cap punt al carnet i que, per tant, no podria tornar a conduir fins que es tornés a examinar de la prova que l'autoritza.

 

 

La versió de la mateixa Camila

Davant aquesta confessió, el també periodista i col·laborador del programa, Pepe del Real, va poder parlar directament amb Camila i preguntar-li per la situació. En aquest sentit, Del Real va explicar que Camila li va dir que: «Hi ha hagut un error. Reconeix des del primer moment que l'ha aturat Trànsit en dues ocasions i una d'elles em diu, fins i tot, la xifra de taxa d'alcoholèmia, 0,46».

 

No obstant això, la també filla de José Ortega Cano justifica la seva actuació tot dient que: «Li treuen sis punts i que ella encara en té tres. Llavors, fa un curs ràpid en una autoescola de Sevilla en la qual, segons Camila, paga les seves taxes, aprova el curs i segueix conduint pensant que tenia aquells punts. La tornen a aturar, marxa a 'Supervivientes' i, sembla, no s'assabenta. Ella pensava que l'autoescola de Sevilla havia donat d'alta aquells sis punts i no havia estat així».

La periodista Marta Riesgo va donar la informació de la situació irregular de Glòria Camila | Telecinco

 

 

Un descuit i una actuació greu

Sigui com sigui, els col·laboradors de 'El programa del verano' van alertar del greu descuit de Camila i instar-la que prengués mesures i consciència del que podria suposar estar conduint sense carnet. A més a més, Riesgo va voler deixar que clar que Camila no és tan madura i sensata com sembla, ja que va conduir sota els efectes de l'alcohol malgrat que el seu pare va entrar en presó per conduir en el mateix estat i provocar un accident que va posar fi a la vida de l'altre conductor.

 

També et poden interessar...