Gloria Camila a la gala de 'Supervivientes'

Gloria Camila deixa sense paraules Rocío Carrasco: «Mai cobraria per coses de la mare»

Gloria Camila ha deixat clar què opina de l'homenatge que ha fet la seva germana

Allò que pretenia ser un bonic homenatge a Rocío Jurado s'ha convertit en nou objecte de discòrdia entre Rocío Carrasco i la seva família.

Gloria Camila, visiblement enfadada, ha volgut respondre a les acusacions que ha fet Joaquín Prat per no acudir a aquest sentit homenatge que se li ha rendit a «la més gran» a 'Sálvame'.

El presentador de 'El programa de Ana Rosa' retreia a Gloria i la Rosa Benito que hagin volgut cobrar per assistir-hi.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Gloria Camila ha respost a Rocío Carrasco amb una indirecta. | La Noticia Digital

«Escolta, que estàs al mateix espai físic, a Mediaset, i t'han de pagar per anar a un homenatge d'una de les persones més important de la teva vida?», insinuava Prat.

«Tant de bo fessin un homenatge al meu pare, tu et creus que jo hi aniria cobrant?», afegia. Mentre que Alessandro Lequio apuntalava que «quan participes en un programa de televisió ho fas cobrant».

«Igual que Rocío Carrasco cobra una pasta per la desfilada aquesta, tots tenim dret a fer-ho. La resta de la família, començant per Amador Mohedano, poden endur-se la seva pagueta per participar en aquest espectacle», remarcava .

Gloria Camila
Gloria Camila s'ha mostrat molt molesta. | GTRES

La filla d'Ortega Cano, visiblement molesta, va deixar molt clar que la resta de la família s'havia fet càrrec dels homenatges que han rendit a La Jurado durant aquests darrers anys.

«Nosaltres hem assumit totes les despeses dels homenatges que hem rendit a Rocío Jurado a Chipiona des del primer dia, que és quan se'n va anar», ha apuntat.

La gran indirecta de Gloria Camila a la seva germana

A més, destacava que «no era el moment ni el dia» d'una trobada amb la germana per les circumstàncies. Tant Rosa com Gloria han evitat coincidir amb Carrasco, malgrat el fet de treballar al mateix temps a les instal·lacions de Mediaset.

«L'única que està cobrant per fer un homenatge és la meva germana, perquè estic segura que ha guanyat per obrir aquests contenidors», ha carregat amb duresa la filla d'Ortega Cano.

Mentre que, per la seva banda, Rosa Benito ha insistit que «mai faria alguna cosa que danyés la meva cunyada».

Rocío Carrasco amb mascareta
Rocío Carasco | GTRES

D'aquesta manera, Gloria Camila deixa clar que no pensa tolerar res més. Rocío Carrasco ha presumit als quatre vents que ella és l'hereva universal de «la més gran». A més, també afirma que es va quedar amb totes les pertinences de la seva mare.

«Sembla que Gloria no té res, però jo li vaig donar un anell», ha volgut aclarir l'ex d'Amador Mohedano. «Li vaig dir: 'Té, això és perquè tinguis alguna cosa de la teva mare'», ha defensat.

I no només això, sinó que la jove ha arribat a posar en dubte fins i tot la veracitat de les paraules de Carrasco. «Si se suposa que no sabia què hi havia en aquests contenidors, per què escull el número 18?».

Així deixa clar que ella no es creu ni una sola paraula que surti de boca de la seva germana, de la qual ja no n'espera res. Un cop nou i dur que Carrasco haurà d'encaixar de part de la seva família.

Sembla que l'emissió d'aquest especial dedicat a La Jurado ha molestat el clan dels Ortega-Mohedano, que lamenten que els altres homenatges que han fet quedin entelats.

El fet que Rociíto hagi omès Ortega Cano i els seus germans d'aquest especial també hi pot tenir molt a veure. Com si mai no haguessin format part de la vida de la seva mare.

Un gest que ha pogut ferir Gloria i José Fernando, que defensen ser també els seus fills legítims.