Gloria Camila, filla d'Ortega Cano

«A què ve això ara?» Empipada monumental de Gloria Camila amb Telecinco

Ha estat l'última a pronunciar-se sobre la polèmica del moment

Gloria Camila Ortega va acudir durant la nit d'aquest diumenge al debat de 'Supervivientes' per defensar la dona del seu pare, Ana María Aldón, i donar la seva opinió sobre alguns aspectes del concurs. Recordem que Gloria Ca és exconcursant i coneix de primera mà el funcionament del 'reality' de Telecinco. Malgrat tot, els responsables de Mediaset van voler posar contra les cordes a la jove i, aprofitant la seva presència, li van posar un vídeo de l'entrevista d'Amador Mohedano a 'Sábado Deluxe' on aquest parla del seu pare.

Mohedano es va mostrar sense pèls a la llengua revelant alguns aspectes fins ara desconeguts d'Ortega Cano i la relació del torero amb Rocío Jurado: «Ortega es va casar i era un home amb mon recorregut. Les seves amistats, el seu temps, el món taurí estava per damunt de tot... I de vegades sortia i no tornava aquella nit, potser tornava l'endemà a la tarda. I Rocío això no ho ha suportat, i discutien», confessava el germà de la Jurado.

Les primeres reaccions a aquestes declaracions van ser les del mateix Ortega Cano, qui va assegurar que les paraules de Mohedano no s'ajusten a la realitat. «Rocío estava enamoradíssima de mi i jo d'ella al cent per cent», matisava. Però no contents amb això, Telecinco volia saber l'opinió de Gloria Camila, qui visiblement contrariada, responia a Jordi González que allò era 'Supervivientes' i que el vídeo no era apropiat en aquell moment.

Telecinco posa contra les cordes a Gloria Camila

La clatellada de la jove a Telecinco estava més que justificada, i així ho van entendre també alguns usuaris a les xarxes socials. No obstant això, el presentador va tensar la corda perquè Gloria Ca deixés anar algun titular, assegurant que les imatges eren inapropiades perquè Ana María Aldón, actual dona del seu pare, és una de les concursants.

Finalment, la jove va acabar cedint a les exigències de la cadena i va acabar dient que es quedava amb les disculpes del seu tiet a 'Viva la Vida', on ha rectificat -a mitjes- la informació que va deixar anar a 'Sábado Deluxe'. Tot i que Gloria Camila donava per conclosa la polèmica, el cert és que Ortega Cano està que treu fum amb Amador Mohedano. «Em va semblar molt malament», va assegurar a la cadena.