Álex Lequio emociona els seus seguidors amb l'última fotografia que ha compartit

El jove fill d'Ana Obregón ha publicat una imatge amb molt significat a Instagram

Alex Lequio con su madre Ana Obregón | GTRES

La lluita contra el càncer mai és una lluita fàcil. I menys si el qui la pateix recau de forma reiterada. Precisament per aquest procés està passant Álex Lequio, fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, el qual pateix des de fa anys una leucèmia que el té constantment en un delicat estat de salut.

Cal recordar que el jove ja es va tractar als Estats Units i que, després d'uns intensos mesos, va poder tornar a Espanya ja recuperat. Després d'un temps de tranquil·litat, el fill de la famosa actriu espanyola ha tornat a recaure i, ara, necessita més força que mai per a tornar a guanyar aquesta batalla.

Una llarga i dura lluita interior

Com a mostra de la seva lluita interior, Álex ha publicat recentment una imatge a Instragram on es pot veure al personatge de ficció Goku, convertit en Saiyan. En aquest sentit, cal recordar que un Saiyan és un personatge que, malgrat estar en moltes ocasions a punt de morir, sempre aconsegueix sortir victoriós i més fort de totes les batalles les quals li toca enfrontar-se.

Així doncs, sembla que Álex es fixa en aquest personatge per a motivar-se a seguir endavant en la cura de la seva malaltia i poder ser, en un futur espera que molt pròxim, el gran triomfador que tota la seva família espera. Mentrestant, els seus pares segueix de nou l'evolució del seu fill i tornen a demostrar que estan i estaran sempre al seu costat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ultra Instinct. Playtime #KImax #TeVeo

Una publicación compartida por Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

El missatge del seu pare

Per la seva part, Alessandro Lequio ha tornat a insistir amb un missatge ple d'esperança a la sortida de Mediaset, on acudeix diàriament per a participar en 'El programa d'Ana Rosa' de Telecinco: «No hi ha gaire a dir. El càncer és una malaltia llarga i dura», a diferència d'Ana Obregón que ha parlat sense embuts sobre aquesta malaltia.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari