El mal tràngol de Letícia en públic: «No ha d'aguantar això»

La reina va presidir, per primer cop, la final de la Copa de la Reina de bàsquet

Letícia a la final de la Copa de la Reina
Letícia va passar moments de tensió durant la final | Catalunya Diari

La reina Letícia ha estat una de les protagonistes del cap de setmana. Recordem que aquest diumenge ha estat 8-M, Dia de la Dona, coincidint amb la celebració de la final de Copa de la Reina de bàsquet, presidida per primer cop per Letícia. Però el que podria haver estat una gran festa de l'esport femení es va convertir en un autèntic mal tràngol per la reina.

  

  

Tot va començar quan les jugadores del Perfumerías Avenida i de l'UNI Girona van entrar a la pista per començar amb la cerimònia habitual. Mentrestant, la dona de Felip VI es dirigia a la llotja per al moment de l'himne espanyol, com és habitual a les finals.

Xiulada a l'himne

La vergonya de Letícia va començar just en aquest moment, quan els primers compassos de l'himne van quedar eclipsats per una sonora xiulada dels aficionats catalans presents al pavelló. Era el primer cop que li passava, i per aquest motiu no va saber ben bé quina cara posar. I és que tant Joan Carles com Felip estan acostumats a les xiulades a l'himne, especialment quan juguen equips com el Barça o l'Atlètic de Bilbao.

  

  

Malgrat tot, la reina va aguantar la xiulada amb una expressió estoica. Molts són els que coincideixen que Letícia no hauria d'haver suportat això, ja que deixant de banda ideologies polítiques, aquest diumenge hauria d'haver estat la festa de l'esport femení, que afortunadament cada té més protagonisme i presència als mitjans de comunicació. En aquest sentit, Casa Reial segueix apostant per Letícia Ortiz per presidir aquest tipus d'esdeveniments.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari