Álex Lequio

La dona d'Alessandro Lequio se'n va de la llengua i parla sobre l'estat d'Alex

El fill de Lequio i Ana Obregón va haver d'anar a l'hospital d'urgència

Des de l'any 2018 Álex Lequio, el fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón, està lluitant contra el càncer. Una malaltia  que el va fer, entre d'altres, passar una llarga temporada a Nova York per sotmetre's a un nou tractament al Memorial Sloan Kettering Cancer Center.

Des de fa uns mesos, arran d'una baixada de les seves defenses, el jove ha patit una recaiguda, fet pel qual ha hagut d'anar a la Clínica Ruber de Madrid  per a iniciar un nou tractament, segons sembla. Lequio va acudir al mateix centre mèdic pocs dies abans  per culpa d'una gastroenteritis. Tanmateix, ja ha rebut l'alta i està a casa. El seu estat de salut, però, suscita un gran interès i per això els periodistes no han dubtat a preguntar María Palacios, la dona del pare d'Álex, durant la celebració a Madrid del cinquanta aniversari de la coneguda perruqueria Cheska.

Palacios ha volgut sincerar-se sobre l'estat del jove i ha manifestat que «està molt animat». No obstant això, la premsa ha volgut treure-li una mica més d'informació sobre aquest tema i la dona d'Alessandro Lequio ha exposat: «Jo entenc el vostre interès, però no donaré el comunicat, per a això estan els seus pares. Sé que està molt animat i és un noi fantàstic».

El jove inverteix temps en un projecte informàtic

D'aquesta manera María tranquil·litzava els mitjans sobre l'estat del fill del seu marit, que sembla mantenir una actitud molt positiva davant la malaltia. Tan positiva és que està treballant a ple rendiment en un nou projecte professional que té entre mans: una app  per a influencers.

També et pot interessar...