Pla de Kiko Jiménez al programa de Sábado Deluxe

Gran preocupació per l'estat de Kiko Jiménez, ingressat d'urgència

El col·laborador de 'Sálvame' ha preocupat als seus seguidors

Kiko Jiménez ha preocupat als seus seguidors i a la seva parella, Sofía Suescun. El jove, que es caracteritza per ser fort i esportista, travessa un sotrac a la seva salut. Així, havia de ser internat d'urgència a l'hospital, tal com han compartit a les seves xarxes socials.

Era Sofía la que mostrava el missatge que li havia enviat la seva sogra a les set del matí, on, bàsicament, li demanava que li truqués com més aviat millor. «Sofía, som a l'hospital de l'Escorial. Li estan fent proves a Kiko , truca'm quan puguis», li escrivia preocupada.

Kiko Jiménez parlant amb la premsa
Kiko Jiménez ha passat la nit a urgències | GTRES

La influencer, que ho ha pogut llegir tot just despertar, s'ha quedat completament en xoc. «no podia respirar, hem trucat a l'ambulància i li estan fent proves», l'informava la seva sogra. «Amb aquest missatge m'he despertat aquest matí…», es lamentava Sofia.

Per sort, tot ha quedat en un ensurt, tal com assegurava el mateix Kiko a les xarxes socials. «Ahir a la nit gairebé no ho explico, gràcies per preocupar-vos», deia als seus seguidors.

Sofía Suescún y Kiko Jiménez
Sofía Suescún y Kiko Jiménez parlen sobre tothom | Mediaset

La veritat és que Sofía i Kiko es troben en un gran moment personal i professional. A més d'arrasar com a influencers en xarxes socials, Jiménez també ha trobat el seu buit a Telecinco, on exerceix com a col·laborador a Sálvame.

«Hem sabut gestionar les xarxes socials molt bé, no m'ha suposat res negatiu», reconeixia orgullosa l'exgran germana. Fet que els proporciona grans beneficis econòmics i els ha permès construir una impressionant casa.

L'ex de Gloria Camila ha dissenyat casa seva des de zero i al seu gust, havent complert un dels seus grans somnis.

La complicada història d'amor de Kiko Jiménez i Sofía Suescun

Un immens xalet situat als afores de Madrid amb diverses plantes, gimnàs i un magnífic jardí amb piscina. A més, la impressionant casa també té una gran xemeneia per passar l'hivern i panells solars que ajudaran a reduir el consum elèctric i convertiran casa seva en un espai energèticament eficient.

Tot i això, el més impactant no deixa de ser l'habitació principal, que té amplis finestrals que aporten llum natural i també un lavabo espaiós.

Gloria Camila Ortega, Kiko Jiménez i Rocío Flores
Gloria Camila Ortega, Kiko Jiménez i Rocío Flores estaven molt units | GTRES

Tant Jiménez com la seva parella estan molt emocionats amb aquest gran pas que acaben de fer i molt il·lusionats amb el seu projecte de futur.

Tot i que la seva relació començava amb una gran polèmica, ja que el col·laborador acabava de trencar la seva relació amb la filla d'Ortega Cano, han demostrat que el seu amor pot amb tot.

«No et diria que me'n penedeixo d'haver estat amb Kiko, però és veritat que els atacs de Sofía Suescun m'han fet adonar que ja estava en una relació una mica desgastada. Se'ns va trencar l'amor de tant fer-lo servir», confessava Gloria Camila.

Imatge de Sofía Suescun amb el rostre seriós i asseguda a un plató durant un programa televisiu
Sofía Suescun molt preocupada per Kiko Jiménez | GTRES

Això sí, tots dos segueixen immersos en una guerra oberta que sembla no tenir fi. Són pocs els que apostaven per la parella, però a ells no li ha importat mai el que opinin els altres. «Es diuen moltes coses, però bé jo estic encantada amb la meva vida nova», assenyalava sobre això Suescun.

De fet, la parelleta no ha deixat de presumir de la seva relació a les xarxes socials, malgrat haver afrontat nombrosos rumors de ruptura.

«Completament fals», desmentien després de les informacions que publicaven a Sálvame fa un temps. «Agrairia que es contrastés la informació abans de donar-la ocasionant danys a tercers», demanaven als mitjans. »Per cert, t'estimo. Malgrat que com sempre a aquesta hora ja t'ho hagi dit 382.833 vegades», es declarava Sofia.