Chenoa plorant en un plató de televisió

Chenoa revela als seus germans que la malaltia ha posat la boda en perill

Chenoa insisteix a mirar cap a una altra banda, però el problema existeix i és real

Chenoa està travessant un dels millors moments de la seva trajectòria personal, però hi ha alguna cosa que l'inquieta: la reaparició del seu pare. José Carlos Corradini ha concedit una entrevista al diari La Razón per confessar que pateix un problema de salut molt seriós. Suposadament ha de portar una alimentació estricta, però no té diners per seguir una dieta adequada.

Chenoa va perdre la relació amb el seu pare fa molts anys, però José Carlos no oblida que la seva filla és famosa i que podria ajudar-lo molt. L'artista ha decidit mirar cap a una altra banda, encara que fonts de total solvència asseguren que té motius més que suficients. Hi ha qui diu que el seu progenitor està intentant aprofitar-se de la seva envejable vida econòmica.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa vol casar-se amb la seva parella Miguel Sánchez. | GTRES
 

Chenoa és molt reservada i mai no ha parlat d'aquest tema públicament, però a la seva família sí que li ha confessat la veritat. L'entrevista de Corradini ha posat el casament en perill, ja que ara hi ha molts periodistes investigant el tema. Hi ha moltes preguntes sense resposta, tot i que una cosa és innegable: José Carlos va reaparèixer quan es va assabentar de la fama de la seva filla.

La cantant més estimada d'Operación Triunfo està a punt de passar per l'altar i vol que tot sigui perfecte. Ha patit molt fins que ha pogut celebrar l'enllaç i farà tot el possible perquè ningú no li arruïni. Les declaracions publicades a La Razón han sembrat un enrenou, encara que els amics de l'argentina ja han posat fil a l'agulla.

«Sé que la meva filla es casa per la premsa, ni he rebut una invitació ni l'esperava, però ja m'estic acostumant a aquest menyspreu. M'agradaria poder parlar amb ella per donar-li la meva versió sobre la meva separació de la seva mare, perquè no en tingui només una part. He quedat com el dolent sense merèixer-ho», assegura Corradini.

Chenoa, sense paraules després de sortir la veritat

Chenoa té molt poder als mitjans, tot i que la seva relació amb els reporters és força tensa. No vol vendre la seva vida privada i alguna vegada ha protagonitzat desacords amb periodistes, tot i que després ha rectificat. Els seus germans saben què està passant en realitat, malgrat que ella prefereixi ometre el tema.

Foto de Chenoa.
Chenoa prefereix no parlar de certs problemes. | Antena 3
 

El pare de la cantant, segons ha explicat ell mateix, té una malaltia crònica: és hipertens i necessita ajuda. Li ha demanat a la seva filla que li enviï 100 dòlars mensuals per comprar menjar, però ella s'ha negat per motius que es desconeixen. Hem d'aclarir que els que coneixen la història comprenen la seva postura, així que l'artista ha de tenir prou arguments.

«Hi ha dies que no tinc ni per menjar, soc hipertens i no puc menjar qualsevol cosa. Com que no tinc diners he d'aguantar-me amb el més barat del mercat i això perjudica la meva salut», ha declarat durant la seva reaparició. Assegura que els seus altres fills, els germans de l'artista, sí que l'han ajudat, encara que ells no tenen tants diners.

Chenoa ha parlat amb el seu futur marit

Chenoa té la sort de tenir al costat un home de confiança: la seva parella Miguel Sánchez, amb qui es casarà aviat. El casament se celebrarà, però José Carlos Corradini ha posat en perill l'estabilitat que volia la parella. Han pres moltes mesures perquè sigui un esdeveniment discret, de fet, no aniran gran part dels concursants d'Operación Triunfo .

María Laura, com es diu realment la cantant, ha explicat al seu futur marit com funcionen els mitjans de comunicació. Miguel seguirà unes normes molt estrictes per no cridar l'atenció de la premsa, ja que ara tots els periodistes en volen saber més. Estan buscant l'ex de David Bisbal per preguntar-li sobre els problemes de salut del seu pare.