Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes'

Grans sorpreses a la llista de possibles concursants de 'Supervivientes'

A uns mesos de l'estrena de 'Supervivientes' comencen a sonar els primers noms

Supervivientes ja és a la cantonada, i com cada any, ja comencen a comentar-se els primers noms dels possibles concursants.

I, aquest any, sembla que el concurs promet grans sorpreses, ja que Mediaset s'ha proposat oferir el seu millor càsting fins ara.

A més, ja sabem que tot és possible de part de Bulldog TV, que va aconseguir captar Isabel Pantoja en una edició històrica.

Així, en aquesta ocasió no seria menys i ja es barregen els primers noms que s'atreviran a embarcar-se en l'aventura de les seves vides.

Edició 2019 Supervivientes'
Edició de 'Supervivientes 2019' | Telecinco

Començant amb Marta Riesco, l'estrella absoluta de la premsa del cor aquests darrers mesos.

Marta Riesco ha passat de ser una simple reportera de El Programa de Ana Rosa a protagonitzar la notícia, per aquest motiu, no sorprendria que s'animés a viatjar a Hondures per donar-se a conèixer més enllà de les especulacions. La veritat és que el seu nom ressona amb força, igual que el de Manuel Bedmar, parella de Rocío Flores.

Des que s'anunciés la seva possible ruptura Ro Flores, molts han apuntat a una possible estratègia per part seva per seguir al punt de mira. Aquesta podria passar per anar a Supervivientes.

Els noms que sonen amb força per a Supervivents 2022

De fet, queda clar que si Manuel participés, seria Rocío la que aniria a defensar-lo al plató, igual que va fer amb Olga Moreno.

De moment, n'hi ha que tenen molt clares les seves preferències. «Jo preferiria que fos Marta Riesco a Supervivientes 2022 que Manuel Bedmar», opinava un usuari a Twitter. I aquest no seria l'únic membre del clan Jurado que podria optar a convertir-se en concursant del reality de supervivència.

En contraposició al bàndol dels Flores, tindríem el mateix Fidel Albiac, que tindria moltes ganes de parlar i oferir la seva pròpia versió. A hores d'ara ens podem imaginar Rociíto defensant el seu marit després d'haver-se convertit en la protagonista absoluta de Telecinco.

Violeta i Fabio a supervivientes
Violeta i Fabio han sigut alguns dels concursants que ja han passat per 'Supervivientes' | Telecinco

Mentre que altres arriben a apostar fins i tot per Chayo Mohedano, en un ressorgir televisiu que segurament donaria molt a parlar.

La filla d'Amador i Rosa Benito ha tingut molts problemes amb Telecinco i especialment amb Sálvame, després que hagin insistit a enfonsar la seva carrera com a cantant i humiliar-la públicament.

Anar a Hondures seria bona manera de tornar a escena, aprofitant de passada la situació mediàtica de la seva família. Tot i això, ella mateixa ha assegurat que no està disposada a concursar a Supervivientes.

I si ens enfoquem en un altre clan força mediàtic, també podríem comptar amb una de les Campos. Concretament, amb Carmen Borrego, la participació de la qual al reality és una de les més esperades d'aquesta nova edició.

Jorge Pérez i Rocío Flores abraçats
Rocío Flores i Jorge Pérez a la final de 'Supervivientes 2020' | Mediaset

Molts espectadors opinen que la filla de María Teresa Campos seria una concursant de deu i volen veure-la moure's enmig d'una de les experiències més salvatges de la televisió.

I en referència al món de Sálvame, una altra aposta que ressona amb força és la de Kiko Matamoros, malgrat que és menys probable que les anteriors. Els recents problemes de salut del tertulià descarten la seva participació, ja que se sap que els concursants han d'estar en condicions físiques i mentals òptimes.

També hi havia moltes esperances posades en el debut televisiu de Julia Janeiro, filla de Jesulín i María José Campanario. Fet que seria una bomba, ja que la noia s'ha convertit en tot un personatge mediàtic després de fer la majoria d'edat.

Tot i això, ella mateixa s'ha encarregat de desmentir-ho, assegurant que la seva intenció no és participar ni en aquest ni qualsevol altre reality.

«No, mai, no m'aportaria res que m'interessi i molt menys que em beneficiï», comentava sobre això.

Altres noms que també es barregen per a Supervivientes són el de Rosa López, Ibai Llanos, Saúl Craviotto, o participants de La isla de las Tentaciones com Lucía Sánchez i Manuel.