Imatge de diversos personatges d'Hospital Central, entre ells l'actor Jordi Rebellón

'Hospital Central' acomiada Jordi Rebellón: «Ens veiem en una estona»

La família d''Hospital Central' homenatja Jordi Rebellón a les xarxes socials

La sobtada mort de l'actor Jordi Rebellón, amb 64 anys, després de patir un ictus ha deixat al món de la interpretació espanyola totalment trencat. La pèrdua del 'doctor Vilches' ha deixat un profund dolor entre els seus companys de professió, i especialment dins l'elenc d''Hospital Central'.

Els actors de la sèrie han recordat al veterà actor, qui perdia la vida aquest dimecres. «Gaudeix molt, xaval, allà on siguis, et veig en una estona...», han estat les paraules del seu company i amic Jesús Olmedo.

A més, el mateix artista ha compartit un vídeo de l'actor cantant en un karaoke. D'altra banda, Roberto Drago, un altre dels companys de Rebellón en la famosa sèrie de Telecinco, ha escrit: «Sense paraules... et trobaré a faltar sempre...»

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La família d''Hospital Central' s'acomiada de Jordi Rebellón

«Hem estat família molt més enllà de la ficció. Mira que hem compartit garrotades tu i jo, però aquesta no m'ho esperava. Sé que des d'on estiguis somriuràs quan et digui que estiguis tranquil, que el que va passar en els 'Enebrales', quedarà per sempre a 'Los Enebrales'», ha escrit l'actriu Elia Galera.

«T'estimo molt Rebe, tot el meu condol a la família i amics», s'acomiadava la veterana actriu del seu amic i company Jordi Rebellón.

«Et vaig conèixer en 'Hospital Central' com el 'doctor Vilches' i ens vam fer amics. Que hagis marxat per sempre fa mal, fa mal a l'ànima. Has marxat en silenci, home de poques paraules i gran de sentiment», han sigut les paraules de comiat de Lolita.

Les xarxes socials ploren la sobtada mort de Jordi Rebellón

Les xarxes socials s'han inundat de bonics missatges cap a Jordi Rebellón. «Mai vam treballar junts, però els meus companys saben que en el 'set' és on es coneix al personatge», deia el 'post' de Paula Echevarría.

«És on de veritat es coneix la persona, és en les esperes, els temps morts, els passadissos, les sales de maquillatge i compartint el cafè de la màquina... I d'això amb Jordi vaig compartir quatre anys en els Estudis Picasso quan 'Hospital Central', 'Los Serrano' i 'El Comisario' érem gairebé de la mateixa família», deia el text de Paula.

«Avui m'he assabentat que s'ha anat per sempre i m'he preguntat a mi mateixa: 'Sabria el bon record que guardo d'ell?'. Tant de bo sí, i és que ha estat un plaer conèixer-te Jordi», escrivia l'asturiana.

«Ai el meu Rebe, amic, company, confident, còmplice de milers de sorpreses. Ja estàs amb la teva mare i amb Bruce, gaudeix ara d'ells i no deixis de recordar-nos allà on siguis perquè aquí no t'oblidarem mai. T'estimo amic fins que la vida es trenqui i si es trenca, l'enganxem», ha estat el comiat de Nerea Garmendia, companya i amiga de l'actor.

María Castro, El Monaguillo, Santiago Segura o Luis Merlo han estat alguns dels nombrosos companys de l'actor que l'han acomiadat amb afecte. Una coneguda actriu, Lídia San José, amb la qual estava preparant un nou treball, li ha dedicat un emotiu 'post' a Instagram.

«Ets la persona amb la qual més he conviscut aquest estiu. Els assajos, les passejades al capvespre amb calçat poc apropiat, els banys a la platja, les converses sobre l'humà i el diví de tornada als nostres apartaments veïns, els riures per la maleta i les rèpliques en càsting», escrivia Lidia.

«Ens vam acomiadar fa un mes amb la promesa de veure'ns dilluns que ve a l'aeroport camí a l'últim mes d'assaig; el més fotut, segons tu. Mai vaig pensar que tant. Ens deus una cançó en alemany, més converses entre copes en sortir de l'assaig i passejades per la vora de la mar».

«Et juro que fins a últim moment vaig mantenir l'esperança que revisquessis com l'au Fènix. Fins sempre, Leopoldo! Va ser un honor ser la teva promesa en aquests assajos. Ens deixes el cor trencat», ha escrit l'actriu.