La cantant Paulina Rubio posant somrient durant una entrega de premis

Paulina Rubio ataca Colate on li fa més mal: va per al seu fill

Paulina Rubio destrossa Colate Vallejo-Nágera després del seu últim moviment

Paulina Rubio ha donat un cop a la taula i ha atacat de manera directa al seu exmarit, Colate Vallejo-Nágera. La parella es va separar l'any 2012, dos anys després que Andrea Nicolás, el nen que van tenir en comú, arribés al món.

La cantant dubta de la capacitat de Colate per fer-se càrrec del petit i no ha parat fins que un jutge ha dictat una sentència demolidora. Però, algú que coneix molt bé el cas ha trencat el seu silenci per trencar una llança a favor de Vallejo-Nágera.

El pare d'Andrea ha viscut un autèntic turment al costat de la seva exdona, almenys així ho explica algú que el coneix bé. Ha hagut de gastar-se molts diners en advocats i ara està travessant una crisi econòmica preocupant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'artista assegura que el seu comportament amb el fill que van tenir és deficient, així que ha tramat una estratègia judicial perfecta. D'aquesta manera, la justícia nord-americana ha condemnat a Colate a fer un 'curs de pare' perquè ha estat acusat de coses molt greus.

Colate Vallejo-Nágera està contra les cordes i un dels seus amics ha volgut denunciar públicament la situació que està patint. «Li han condemnat i ha de tornar als Estats Units, quan a Espanya, després de passar per 'Supervivientes', ha tingut feina», comença dient.

L'empresari ha col·laborat en 'Las mañanas de la 1' i en 'Espejo Público', però ara s'ha vist obligat a aparcar la seva carrera professional. «Ha hagut de rebutjar altres ofertes que li haurien vingut molt bé», conclou el testimoni anterior.

Paulina Rubio inverteix la seva fortuna a arruïnar a Colate

Paulina està en el punt de mira de la família del seu exmarit, ja que diuen que està obsessionada amb separar-lo d'Andrea Nicolás. Per això, el jove ha hagut d'interrompre les seves vacances estivals a Espanya per tornar amb la cantant.

I és que Colate Vallejo-Nágera té una casa a Pedraza, lloc on el seu fill gaudeix al màxim. No obstant això, la cantant va exigir que tornés amb ella i el pitjor de tot és que va estar sol durant força temps.

«Paulina ha tingut al nen quatre dies ficat en un hotel de Madrid i abans se'l va endur a Eivissa, sense dir-li al seu pare on era, com és la seva obligació». Els amics del suposat afectat estan en peu de guerra, així que han fet públic l'estratègia de l'artista.

Acusen Rubio d'estar acabada musicalment i d'invertir gran part de la seva fortuna a arruïnar la vida de Vallejo-Nágera. «Porta gastats milions de dòlars en anar contra el seu ex, encara que la seva carrera està sota mínims».

Vallejo-Nágera ha rebut més de 50 demandes de Paulina Rubio

El germà de Samantha, jutgessa de 'Masterchef', va confessar que la seva guerra judicial amb la cantant havia esgotat les seves forces. Ha rebut més de 50 demandes en les quals ha hagut de gastar-se una autèntica fortuna. Ni més ni menys que mig milió de dòlars.

Rubio considera que el seu exmarit no està capacitat per tenir cura d'Andrea Nicolás, tot i que la justícia no sempre s'ha pronunciat a favor seu. De fet, Colate ha guanyat bastants judicis, encara que l'última sentència ha destrossat tots els seus plans.

Així doncs, haurà de renunciar a la seva trajectòria televisiva per viatjar als EUA i complir condemna: fer un curs que aprovi la seva tasca paterna. Segons va explicar, en una ocasió ja va complir amb aquest càstig, però l'artista el va tornar a denunciar perquè no li creia.

«Em va denunciar a la Cort Suprema per parlar malament d'ella i el jutge em va reprendre per un parell de coses que vaig dir en un moment d'enuig. No em va condemnar, però la mare, a través dels seus advocats, va demanar que fes un curs», va declarar a la revista 'Hola!'.

«Porto més de nou anys així, que és més del doble de temps que vam estar casats, són més de 50 demandes. Hi ha més de 600 documents del nostre cas en la Cort», explicava.