Primer pla de Marta López amb el cabell llis i parlant amb algú

Marta López torna a creure en l'amor després de la patacada amb Efrén Reyero

Després d'endur-se més d'una decepció en l'amor, Marta López torna a somriure al costat d'algú molt especial

Marta López ha recuperat la il·lusió després d'endur-se més d'un dur cop en els últims anys. Primer, començant per Alfonso Merlos, on la seva infidelitat va descobrir-se en ple directe durant la pandèmia.

El periodista econòmic va ser enxampat in fraganti al costat de la seva amant, Alexia Rivas, convertint-se en l'escàndol que va ser l'entreteniment de tots durant la pandèmia.

I tal va ser la seva repercussió, que fins i tot traspassava fronteres. De fet, va adquirir el nom de 'Merlos Place' i va arribar a ser tractat en mitjans de comunicació tan rellevants com a 'TMZ', o per la mateixa Whoopi Goldberg.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'estrella de Hollywood feia esment de l'assumpte en el seu programa matinal, 'The View', on explicava que «un periodista polític era enxampat amb una altra dona que no era la seva núvia o esposa».

L'escàndol del 'Merlos Place'

D'altra banda, l'escàndol li va servir a la Marta per acaparar hores en pantalla parlant sobre la terrible traïció. De mentre, Alfonso i Alexia havien d'afrontar el xàfec com podien i també les conseqüències tan personals i professionals de la seva infidelitat.

Tant és així, que la felicitat els durava molt poc i acabaven trencant la seva relació uns mesos després. «Les primeres setmanes del confinament estàvem junts. L'últim dia que ens vam veure va ser el dia 12 d'abril», explicava Marta en un primer moment.

«Fa uns dies, Alfonso Merlos estava parlant que volia casar-se amb Marta López i el dijous al matí li jura amor etern», revelaven. Però, un any després, i amb les aigües molt més calmades, López i Rivas tornaven a veure's les cares a 'Supervivientes'.

I malgrat que al principi demostraven una gran educació, els primers frecs no trigaven a aparèixer. I és que la tertuliana explotava contra la seva enemiga declarada després de sentir-la parlar sobre com es van donar les coses amb Alfonso Merlos.

«Mira et diré una cosa. Ets una mentidera, això no va ser així. Deixa de mentir que és l'únic que saps fer», li retreia.

En tot moment, la col·laboradora de 'Sálvame' ha defensat que mai ha parlat malament ni del seu ex ni d'Alexia. «Jo a aquesta senyoreta no m'he dirigit mai per a res. La primera persona que va sortir a la tele parlant d'algú va ser ella de mi dient que jo era una mentidera».

«Primer va sortir ell, després ella i la tercera jo, i mai l'he criticat ni a l'altre tampoc», sentenciava contundent.

Les grans decepcions amoroses de Marta López

Després de superar aquest drama, Marta López sorprenia trobant l'amor en els braços d'Efrén Reyero. Sembla, però, que aquest príncep també li va sortir granota, ja que quan va entrar al 'reality' de la 'Casa Fuerte', donava per finalitzada la seva relació en ple directe.

A la Marta tot això li agafava per sorpresa i no aconseguia donar crèdit. «No deixa de sorprendre'm el que va passar ahir. Jo he tingut molts errors i un d'ells va ser explicar les intimitats de la meva relació amb Alfonso Merlos», lamentava poc després.

«I amb aquest tema no explicaré res del que hem parlat només de com em sento. Vaig seguir plorant fins a les tantes. He viscut amb ell una història molt bonica», admetia.

Molts van arribar a acusar Efrén de fer muntatge, i fins i tot l'acusaven d'haver utilitzat a la Marta per aconseguir tornar a la televisió. «Jo el que he sentit per Marta és real 100%. Mai se m'acudiria gravar-la i menys negociar amb cap cadena alguna cosa sobre ella per entrar en un 'reality'», es defensava Reyero.

I després d'endur-se novament una altra patacada, semblava que la tertuliana ja havia tocat fons. No obstant això, res més lluny de la realitat, Marta renaixia de les seves cendres. Així, s'animava a participar a 'Supervivientes' i ara es presenta com una dona renovada.

Una dona renovada i feliç que ha trobat per fi l'amor. Volent portar les coses amb calma, no ha estat fins ara quan s'ha animat per fi a presentar al policia que li ha robat el cor.

El noi en qüestió es diu Rubén, i era ell qui s'animava a compartir les primeres imatges junts. Amb motiu de la trista mort del seu pare, recorria a les xarxes socials per agrair-li a la seva noia el gran suport que li havia brindat.

«Fa molt poc el meu pare em va deixar, van arrabassar-me part de la meva vida», assenyalava. «Ell ho era tot per a mi, però vaig tenir la sort que algú tan meravellosa com tu m'acompanyés i sobretot m'acompanyarà».

«Gràcies, Marta per aparèixer a la meva vida en el moment oportú, per il·lusionar-me, per ajudar-me a creure, per apostar i sobretot per fer-me sentir», era la seva bonica declaració d'amor.

Marta, que és mare de tres fills, sembla haver trobat finalment la felicitat després de tant sot en el seu camí.