Belén Esteban somrient

Belén Esteban dona la cara per la seva amiga Ylenia després d'atacar Telecinco

La col·laboradora de 'Sálvame' ha volgut defensar a la seva amiga

Ylenia Padilla s'ha convertit en el tema d'aquests últims dies després d'haver explotat a les xarxes socials contra Telecinco, la cadena que li va donar treball durant molts anys.

De fet, fins i tot va arribar a ser col·laboradora de 'Sálvame' durant una temporada, de manera que ningú aconsegueix entendre la seva reacció. I és que la participant de 'Gandia Shore' titllava als canals de 'Mediaset' de 'telemerda' i 'teleporqueria'.

A més, no dubtava a carregar contra els que van ser els seus companys: «D'aquests personatges no penso res, ho he dessintonitzat de la meva tele. Jo ho veia perquè treballava aquí, facturava. No perdo el meu temps en veure aquestes escombraries, faig altres coses».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així, la jove s'ha despatxat a gust, assegurant que hi havien intentat contactar perquè participés en 'La última cena'. Assegurava que era tota una estratègia «per aixecar les seves audiències de mer**». Per tant, una oferta que va rebutjar per complet a més de bloquejar-los.

«Gent que es gasta tots els seus diners a la teleporqueria em jutja a mi. Visc independentment, com Déu, sense demanar-li res a ningú ni necessitar res de ningú. I em venen a donar lliçons», recalca.

D'aquesta forma, deixava molt clar que «no hi ha zeros en aquesta cadena perquè jo torni». Però, tot i això, a qui també deixava en evidència era la seva amiga Belén Esteban.

Les dues van estrènyer llaços arran de la seva participació en 'GH Vip'. No obstant això, Ylenia tampoc dubtava a deixar-la en evidència, assegurant que porta més d'un any esperant una trucada per part de la col·laboradora.

Mentrestant, el seu pare li deia que tallés d'una vegada el directe d'Instagram, encara que ella no feia ni cas. Fins i tot arribava a retreure-li a Esteban que s'hagués ficat per veure què deia per ordres de la cadena.

«Ahir es va ficar en el directe perquè algú de Telecinco li ho va dir. Simplement va ser per coaccionar el que anés a dir, perquè ni m'ha trucat ni m'ha escrit. Fa mil anys que no parlem, que agafin un telèfon i em truquin, no és tan difícil».

Belén Esteban respon als atacs de Ylenia Padilla

Per la seva banda, Belén no ha dubtat a respondre des del plató de 'Sálvame', conservant la calma en tot moment. «Jo estimo molt a Ylenia. És veritat que no m'agrada que digui que no li he trucat. I és veritat, hauria d'haver-la trucat», ha reconegut Belén.

«Em vaig ficar al directe, però ho vaig fer inconscientment. Li vaig enviar un àudio dient-li que no m'havia agradat gens el que havia dit i aquest matí li he trucat i no m'ho ha agafat», explicava.

Segons la de Paracuellos, aquest arravatament es pot deure al fet que «és una persona molt impulsiva, fa coses que després se'n penedeix, però no parlaré malament d'ella».

Tot i les circumstàncies, Belén ha optat per no revifar més la flama i respectar a la seva amiga. «Jo vaig parlar amb ella perquè també va denunciar a Toño Sanchis i li va guanyar. Estava molt contenta».

Immediatament, Kiko Matamoros interrompia la seva companya per assegurar que la seva amiga li havia posat uns controvertits tuits. I és que la precursora del 'tiki tiki' es dedicava a comentar punt per punt tot el que parlaven sobre ella en el programa.

«M'ha trucat la redactora de 'Sálvame diario' i Belén Esteban. No l'he agafat. També m'ha escrit José Antonio Avilés que se m'està anant l'olla. Jo li vaig dir que ell ja va néixer així. Seguiu amb les vostres arts ridícules. Veteu-me, signem un contracte de no nomenar-me mai».

Hi ha qui fins i tot ha insinuat un fort problema d'addiccions. «No és normal la reacció que ha tingut Ylenia», han assenyalat molt preocupats des del programa.