Hugo Sierra i Adara Molinero

Adara Molinero, en peu de guerra contra Hugo Sierra i Ivana Cardi: «No puc callar»

Adara ha tornat a la càrrega contra el pare del seu fill, al qual acusa d'haver-li clavat una punyalada per l'esquena

Adara Molinero sembla disposada a parlar després de sentir-se atacada pel seu ex, Hugo Sierra. La seva recent entrevista a la revista a Lecturas no ha deixat ningú indiferent.

«Estic molt feliç, nerviosa perquè fa tant que no parlo de la meva vida... Fa un any i mig que estic apartada de la televisió, ho necessitava. Però han estat parlant de mi tot aquest temps, i no puc quedar-me callada», ha assenyalat.

I és que el guanyador de GH Vip i la seva parella, Ivana Cardi, asseguraven que ella ni tan sols els havia felicitat pel naixement de la seva filla. Una cosa que Adara ha desmentit compartint el breu missatge que els havia fet arribar.

«Aquest és el missatge que li vaig enviar a l'individu», replicava molesta Adara. «Espero que hagi sortit tot bé i que la nena estigui sana», podia llegir-se en ell.

«No és veritat que no felicités Hugo i Ivana, els vaig desitjar que tot sortís bé i que la nena estigués sana», s'ha reafirmat a la seva entrevista. «Si no li val la felicitació que li vaig fer, tampoc li puc fer una festa».

A més, carrega amb més duresa que mai contra l'actual parella d'Hugo. «Ivana ha sigut dolenta guanyant diners a costa d'un menor». «És enrevessat. No ha de parlar del meu fill, que parli de la seva filla».

Mentre que, d'altra banda, sembla que el seu ex sosté una versió molt diferent. «Va ser totalment inesperat», destacava ell. «Feia poc que m'havia escrit per l'embaràs».

Tot i això, Ivana va ser la que es va endur la pitjor part, ja que Adara deixava tota la seva ira contra ella després que esmentés al seu fill en un vídeo de Mtmad.

«Jo entenc que ella hagi quedat dolguda per això, però em va servir per adonar-me del que havíem viscut, encara que els pals em segueixen caient», lamentava Cardi al seu torn.

«No entenc aquest afany de publicar coses. No la veig bé i em preocupa pel nostre fill», assenyalava Hugo.

Hugo i Adara viuen immersos en una guerra sense fi

El concursant de realities destacava que «per a mi això no és una felicitació. Adara em va preguntar si estava amb el Martín, el nostre fill, i aquí va ser quan em va enviar aquest missatge. Crec que no era important i que no era una cosa per polemitzar. Crec que aquesta polèmica és secundària i que no té importància».

Així, sembla que l'uruguaià ha insistit a acusar la seva ex i deixar en evidència la seva mala actitud. De fet, sembla que Adara es nega a dirigir-li la paraula.

«Aquests dies vam venir a buscar a l'infant i ens vam veure els quatre a Madrid. Estàvem de testimoni Rodri i jo. Adara no va acceptar les disculpes, ni tan sols va voler parlar», sentenciava Hugo.

De moment, l'única preocupació que els dos comparteixen és la de tenir cura del seu fill Martí. «L'únic que m'importa és que el nostre fill sigui feliç i que la seva parella, en aquest cas Rodri, el tracti bé. I jo veig que el meu nen està bé».

Potser en algun moment les aigües es calmin, però ara mateix tant un com l'altre segueixen negant-se a cedir.

Tal com hem comprovat a Gran Hermano, el caràcter de Molinero és molt difícil. De fet, explotava indignada contra la seva psicòloga després d'exposar-la en Viva la vida.

«Veiem que és una persona que construeix una estable inestabilitat», explicava la professional en qüestió.

«Constantment és inestable. Veiem que és una persona d'emocions intenses. Si està contenta, està molt contenta», analitzava. «Però quan està enfadada, està extremadament enfadada. En un dia, segurament, tindràs una oscil·lació constant d'emocions extremes».

«Puc fer amb la meva vida el que vulgui. Mai he guanyat diners amb la meva relació», deia ella. «És la meva vida i faig el vull i no he d'exposar-ho tot a les meves xarxes socials ni tampoc donar explicacions».