Pla de la metgessa Carla Barber, posant a un photocall amb un vestit negre

L'angoixant confessió de Carla Barber sobre la seva salut: «Estem a l'espera»

La doctora travessa un duríssim tràngol en el seu estat de salut

Carla Barber segueix oferint preocupants notícies sobre el seu estat de salut, que sembla haver-se agreujat en molt poc temps. Ara, segons sembla, a la cirurgiana estètica acaben de diagnosticar-li una malaltia del cor.

No obstant això, segons ella mateixa ha explicat, encara està a l'espera d'obtenir més informació al respecte. Però per sort, en aquests difícils moments, compta amb el suport dels seus pares, que no s'han separat del seu costat.

A més, la força de voluntat que ha mostrat Carla és realment admirable. «Crec que tot en la vida és qüestió d'actitud i que els 'problemes' que no podem evitar només podem acceptar-los», assenyalava.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Era fa uns dies quan l'ex de Diego Matamoros pujava una preocupant imatge estirada al llit de l'hospital. En aquesta els hi anunciava als seus seguidors que havia hagut de sotmetre's a unes complicades proves.

«Els meus nois i noies, ahir i avui estaré a l'hospital acabant de fer-me unes proves del cor que feia temps que esperava», començava explicant.

«Crec que tot en la vida és qüestió d'actitud i que els 'problemes' que no podem evitar només podem acceptar-los, afrontar-los amb un somriure i enfrontar-los amb energia positiva», assenyalava.

«En aquests dies us explicaré bé que és el que em passa. Gràcies per estar sempre pendents de mi», escriu. A partir d'aquí, la preocupació ha anat en augment.

«He d'explicar-vos molt, però, encara no em sento amb les forces per fer-ho», explicava poc després i fent saltar les alarmes. «M'agradaria que la informació que transmeti sigui clara i la millor possible perquè sé que podrà ajudar a molta gent en el futur».

No obstant això, i malgrat les males notícies, ha insistit que no li queda d'una altra que conservar la calma. «No us preocupeu, estic amb moltíssim ànim i la meva vida seguirà sent com ha estat fins ara».

A més, ella mateixa ha reconegut que «encara queden proves per fer i el més important, decisions que prendre. Prometo explicar-ho tot quan pugui».

Carla Barber es confessa sobre la malaltia que pateix

Després d'haver rebut el diagnòstic, sembla que la doctora ha sentit la necessitat de desfogar-se. «Respecte al meu estat de salut, milions de gràcies per cada missatge que m'esteu enviant. Però com us vaig dir, encara no em sento amb forces per explicar-vos-ho per aquí, per diversos motius», ha destacat un cop més.

«Tot i tenir el meu diagnòstic, encara em queda una última prova genètica per fer i que és molt important per saber com procedir en molts aspectes en el futur», confessa.

Encara que ara sembla que la seva preocupació és que la malaltia que pateix pugui ser genètica. «Pot ser que altres persones a les quals estimo tinguin la mateixa malaltia que jo, estem a l'espera encara», ha argumentat sense voler entrar en més detalls.

«Com us dic la meva vida seguirà sent igual que ha estat fins ara. Seguiré fent esport, seguiré treballant, seguiré donant informació sobre les coses que faig servir, llocs que visito o restaurants que m'encanten», ha tancat.

Diego Matamoros encara no s'ha pronunciat al respecte, encara que no sorprèn després que se'ls acabés el bon rotllo. La seva ruptura ens prenia d'imprevist, ja que poc abans s'havien deixat veure d'allò més encaramel·lats.

I, lamentablement, sembla que no van aconseguir acabar en bons termes. Ara, però, cadascú ha refet la seva vida. De fet, Carla no trigava a deixar-se veure al costat d'un nou amor i reconeixia estar amb «el cor ocupat i molt, molt feliç».

Tan il·lusionada està, que té molt clars els seus plans de futur. «Crear la meva pròpia família i compartir la meva vida amb aquesta persona que sàpiga estimar-me, cuidar-me, protegir-me i valorar-me».

A això afegia: «educar els meus fills i gaudir veient-los créixer mentre em faig velleta abraçada a l'amor de la meva vida».